Πάτρα: Νέα σοκαριστική μαρτυρία - «Ο ενθουσιασμός πλέον έγινε εμμονή...»

Η Ρούλα είχε εμμονή με ποδοσφαιριστές πριν από τον Μάνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέα σοκαριστική μαρτυρία - «Ο ενθουσιασμός πλέον έγινε εμμονή...»

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 το «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως φαίνεται, η 33χρονη ήθελε από πάντα έναν ποδοσφαιριστή και γινόταν πολύ πιεστική μέχρι να τα καταφέρει. Αυτό είναι ίσως και ο λόγος που έχει τη συγκεκριμένη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος πλέον βρίσκεται απομονωμένος από όλους.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, πριν από αρκετά χρόνια, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ακόμα ανήλικη, γνώρισε έναν νεαρό ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην Πάτρα. Τότε η νεαρή Ρούλα προσπάθησε να τον προσεγγίσει και όταν εκείνος δεν ανταπέδωσε, του έκανε «τον βίο αβίωτο».

Η συγκλονιστική μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δυστυχώς τη συγκεκριμένη την γνωρίζω από μικρό κορίτσι 14 χρονών. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δεν μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε. Άλλαξα αριθμό κινητού αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση.

Όμως δεν τελείωσε και μετά σχεδόν από 2 χρόνια άλλαξα και τρίτη φορά αριθμό. Είδα και από είδα και μια μέρα με καλεί η μητέρα της και πως πρέπει να μου μιλήσει επειγόντως μαζί της για την κόρη της (Ρούλα). Έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει αν έχω κάνει κάτι μαζί της και της λέω φυσικά και όχι τι είναι αυτά που λέτε;.

Μου λέει τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της, πως ήταν η πρώτη της φορά μαζί σου στο σπίτι σου και έχω δει και τα λουλούδια που της έστειλες με καρτούλα που έλεγε: «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη».

Το σοκ μου μεγάλο γιατί πλέον κατάλαβα πως εκείνος ο ενθουσιασμός, πλέον ήταν εμμονή και δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί. Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δεν μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν…»

«Φοβάμαι για τη ζωή της...»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Παπαδόπουλος μίλησε την Πέμπτη 7/4 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις ανησυχίες του για την πελάτισσα του. Είναι γεγονός πως η γυναίκα αποτελεί μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη για τη σωματική της ακεραιότητα υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος δήλωσε πως διακατέχεται από αίσθημα φόβου ειδικά με τα όσα βλέπει να αναπαράγονται στα μέσα ενημέρωσης. Η δήλωση ωστόσο συγκρατούμενης της μητέρας, δίνει μια πολύ καλή εικόνα του τι συμβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά το αίτημα για της χορήγησης προστασίας έχει γίνει δεκτό. Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια έδωσε απάντηση η Ρούλα, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ προέβαλε και τους δικούς της ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική».

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη ζωή της, σημείωσε πως «με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».