Τραγωδία Πάτρα: Απομονωμένος από όλους ο Μάνος Δασκαλάκης - Επικοινωνεί μόνο με το δικηγόρο του

«Ο Μάνος που είδαμε δεν είναι αυτός που ξέραμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Απομονωμένος από όλους ο Μάνος Δασκαλάκης - Επικοινωνεί μόνο με το δικηγόρο του

Το πρωί της Πέμπτης 7/4, ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί μπροστά στην ανακρίτρια προκειμένου πλέον να καταθέσει ως μάρτυρας και να ρίξει φως στην υπόθεση, μιας και το μόνο που θέλει όπως δηλώνει είναι να λάμψει η αλήθεια.

Στο Πρωινό του Αντ1, έγιναν νέες αποκαλύψεις, καθώς όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινωπόρου, ο Μάνος μετά από τη χθεσινή κατάθεση του στην Ευελπίδων, είναι απομονωμένος, δεν σηκώνει τηλέφωνα σε κανέναν και μιλάει μόνο με τον δικηγόρου του.

Η ψυχολογία του Μάνου Δασκαλάκη τα τελευταία εικοσιτετράωρα

Ο ίδιος διαμένει σε συγγενικό του πρόσωπο στην Αθήνα και αποφεύγει να μπαίνει στα social media, γιατί τα σχόλια του κόσμου δεν είναι θετικά και δεν θέλει να επηρεάζεται. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τόνισε πως άτομα από το περιβάλλον του της ανέφεραν πως «o Μάνος που είδαν χθες στις δηλώσεις, δεν ήταν ο Μάνος που γνώριζαν», καθώς είχε πολύ τρακ και δεν ήταν ο εαυτός του.

«Θα υποστεί τις συνέπειες» - Η δήλωση "καρφί" της αδερφής της Ρούλας για τον Μάνο Δασκαλάκη

Την χθεσινή 6/4 στάση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια (διαβάστε εδώ τι είπε για την ανακρίτρια) θέλησε να σχολιάσει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την ίδια να δηλώνει μεταξύ άλλων "παγωμένη" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παγώσει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δε με εκπλήσσει τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο. Θα έχει τους λόγους του για να το κάνει αυτό, οι οποίοι λόγοι σε μας δεν έγιναν ποτέ αντιληπτοί. Δε μας έδωσε ποτέ κανένα δείγμα… Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι δίπλα στη Ρούλα, αυτό έλεγε. Από κει και πέρα ο άνθρωπος έχει τραβήξει την πορεία του, καλά κάνει, δικαίωμά του είναι να το κάνει αυτό, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες.

Εννοώ ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα… Μιλάμε για ένα θέμα που έχει γίνει χαμός, δεν μπορεί απλά να πηγαίνει κάποιος και να λέει εγώ είμαι αντίθετα, είναι όλα οκ. Ρωτήστε να δούμε τι θα απαντήσει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι ανεξήγητη. Όποιον και να έχω ρωτήσει πέφτει από τα σύννεφα», κατέληξε η αδερφή της Ρούλας.