Μάνος Δασκαλάκης: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας αλλά...» - Τα πρώτα λόγια μετά την ανακρίτρια

Τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάνος Δασκαλάκης: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας αλλά...» - Τα πρώτα λόγια μετά την ανακρίτρια

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4) ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να μιλήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή έφτασε έξω από το κτίριο 9 και το πλήθος τον υποδέχθηκε με γιουχαρίσματα και βρισιές (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή του).

Στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την συνάντησή του με την ανακρίτρια, εξήγησε πως ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί πώς είναι δυνατόν να σκότωσε το παιδί του, μία γυναίκα που μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας.

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο.

Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Συνεχίζοντας ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε πως ο ίδιος θέλει να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι ο Μάνος

Μια νέα πληροφορία σχετική με το ζευγάρι της Πάτρας, τη Ρούλα και τον Μάνο Δασκαλάκη μετέδωσε το «Πρωινό», την Τετάρτη 6/4 μετά τις αποκαλύψεις για την ταφή της σπιτονοικοκυράς και τους τάφους των παιδιών τους. Η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε έπειτα από επιβεβαιωμένη πληροφορία τον λόγο που έφυγε από το σπίτι ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από τον θάνατο της Ίριδας.

Μία σύντομη σχέση της Ρούλας με Πατρινό έμαθε ο Μάνος τον Μάρτιο του 2021, και μία επαφή που έλαβε χώρα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς, η οποία είχε αποβιώσει. Η Ρούλα παραδέχτηκε αυτή τη σύντομη σχέση, με τον Μάνο να φεύγει από το σπίτι και να πηγαίνει σε δικηγόρο για μια πρώτη αίτηση διαζυγίου.

Η διαδικασία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί, γιατί στις 21/3 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή στην κούνια της. Οι πληροφορίες που καίνε τη Ρούλα ωστόσο συνεχίζονται, αφού μερικές ημέρες μετά παράτησε τη Τζωρτζίνα και πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή της.