Τραγωδία Πάτρα: «Άφησε 10.000 ευρώ για να...» - Θρίλερ με την αποκάλυψη για την ταφή της σπιτονοικοκυράς

«Κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Άφησε 10.000 ευρώ για να...» - Θρίλερ με την αποκάλυψη για την ταφή της σπιτονοικοκυράς

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, και ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν καθ' οδόν για την Ευελπίδων, ανατριχιάζουν κάποιες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών με τις κηδείες των παιδιών και της σπιτονοικοκυράς.

Τι αποκάλυψαν στο Πρωινό για τους τάφους

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, στο Α’ Νεκροταφείο, δίπλα από τον τάφο της σπιτονοικοκυράς υπάρχει ο τάφος ενός 40χρονου, η φωτογραφία του οποίου βρέθηκε μετά την εκταφή του στον τάφο της Ευγενίας Κούτρα. Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς έχει πληρωθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται θαμμένος ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου και ακόμα πιο μπροστά βρίσκεται ο κοινός τάφος της Μαλένας και της Ίριδας.

Στο νεκροταφείο των Συχαινών, το οποίο βρίσκεται σε 1,5 χλμ απόσταση, έχει γίνει το μνήμα της Τζωρτζίνας. Επάνω σε αυτό, όμως, είναι γραμμένα και τα τρία ονόματα των κοριτσιών. Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης, όταν έγινε η κηδεία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει πιο βαθύς ο τάφος, να ταφεί η Τζωρτζίνα χαμηλά, να ρίξουν χώμα και όταν συμπληρωθεί η τριετία να μεταφερθούν εκεί και τα οστά της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συγκεκριμένος τάφος έχει αγοραστεί από την οικογένεια και κοστίζει 2-3 χιλιάδες ευρώ. Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι γιατί ενώ η σπιτονοικοκυρά άφησε 10.000 ευρώ για να γίνει η καύση της, τελικά κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο, με έναν ξύλινο σταυρό και την ίδια στιγμή αγοράστηκε ένας οικογενειακός τάφος για τα τρία κορίτσια;

«Ο Μάνος ήθελε να χωρίσει»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, μίλησε ο κολλητός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έφτασε λίγο πριν στην ανακρίτρια, την Τετάρτη 6/4, και αναφέρθηκε στην σχέση του φίλου του με την Ρούλα Πισπιρίγκου και όσα έχει βιώσει εκείνος όλα τα χρόνια που τους γνωρίζει και είναι σε επαφή.

«Του στέλνω μηνύματα και μου απάντησε σήμερα ότι δεν είναι σε φάση να μιλήσει. Ήταν πολύ πεσμένος και δεν ήξερε λίγο τι του γίνεται. Και ήταν πολύ υποστηρικτικός και του λέω: Σίγουρα σου έχουν περάσει σκέψεις από το μυαλό, εννοείται αλλά εγώ επιμένω ότι η Ρούλα ήτανε… Πρόσεχε τα παιδιά και τα λοιπά. Πέρα από το ότι εγώ με τον Μάνο κρατούσαμε επαφή και παίζαμε κιθάρα. Βρισκόμουν συχνά πυκνά σπίτι τους.

Και έβλεπα τη Ρούλα όντως να αγαπά τα παιδιά κι εγώ έπαιζα με την Τζωρτζίνα και την Ίριδα, την κράτησα ημερών στα χέρια μου. Ο Μάνος ότι ήθελε της το παρείχε, καινούρια τάμπλετ, κινητά, τηλεόραση κ.ά… Ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις κι ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο γιατί ακούγεται ότι η Ρούλα ήθελε να χωρίσει κι ότι την ξυλοκοπούσε…

Δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά ήξερα ότι ο Μάνος ήθελε να χωρίσει. Είχε κουραστεί… Δεν ξέρω τι γινόταν μέσα στο κινητό του. Αν είχε άλλη σχέση θα φανούν από το ανθρωποκτονιών.

Δεν ξέρω αν έκανε και ότι έκανε αλλά η Ρούλα σε εμένα ούτε να τη δω να κλάψει, ούτε τίποτα… Δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματα. Δηλαδή και στη χαρά δεν είναι άτομο που ούτε θα γελάσει με όλη του την καρδιά. Ήταν λίγο περίεργη», ανέφερε χαρακτηριστικά.