Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέφθασε στην ανακρίτρια - Τον γιούχαραν πριν μπει στο κτίριο 9

Μαυροντυμένος με γρήγορο βήμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέφθασε στην ανακρίτρια - Τον γιούχαραν πριν μπει στο κτίριο 9

Tο μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 o Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας με σκοπό να καταθέσει τα όσα γνωρίζει, καθώς πια είναι φανερή η πλευρά με την οποία τάσσεται. Ο πατέρας παρουσιάστηκε μόνος του φορώντας μαύρα ρούχα και με σχετικά γρήγορο βήμα μπήκε στο κτίριο 9.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως παρ΄ όλο που ο άντρας δεν είχε την προστασία της Ρούλας, ήρθε αντιμέτωπος με την αποδοκιμασία του κόσμου, καθώς πολλοί φώναζαν την ενοχή του.

O Μάνος Δασκαλάκης κατέφθασε στην ανακρίτρια

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αλλού» - Η ψυχολογία του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε αντίπαλα στρατόπεδα έχουν περάσει τις τελευταίες μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των παιδιών προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του από την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ ακούγονται πολλά και για το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Το πρωί της Τετάρτης (6/4), η εκπομπή Πρωινό μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ από τη μεριά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τον έχει χαρακτηρίσει ως «τέρας ψυχραιμίας».

«Αν μπορούσα να το συμπυκνώσω σε μια μικρή πρόταση είναι η εξής: Ο Μάνος είναι αλλού. Ο Μάνος μου λένε από το περιβάλλον του ότι είναι τελείως αλλού, δεν ασχολείται με τη Ρούλα, δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σχέση που είχαν. Όχι απλώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη Ρούλα, αλλά να απεξαρτηθεί. Δηλαδή να δει την πραγματικότητα ο ίδιος από μόνος του, χωρίς να έχει δίπλα του την Ρούλα που μέχρι τώρα φαίνεται να έλεγχε τα πράγματα», είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου