Παρελθόν από το Open η Νικολέττα Ράλλη - Κόπηκε η εκπομπή της

Το τέλος είναι οριστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρελθόν από το Open η Νικολέττα Ράλλη - Κόπηκε η εκπομπή της

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στην εκπομπή που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες η Νικολέττα Ράλλη στο Open. Το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βγαίνει οριστικά πλέον από το πρόγραμμα του σταθμού και οι λόγοι είναι αρκετοί και δεν έχουν να κάνουν με τα νούμερα τηλεθέασης όπως πολλοί μπορεί να φανταστούν.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Τις προηγούμενες εβδομάδες, το Open είχε αποφασίσει να βάλει φρένο στις ψυχαγωγικές εκπομπές προκειμένου να καλύψει τις εξελίξεις στον Πόλεμο της Ουκρανίας. Όταν όμως τα ψυχαγωγικά προγράμματα επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμα, πριν δύο εβδομάδες, δεν είδαμε το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Τι συνέβη με την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Open

Η Νικολέττα Ράλλη και η ομάδα της μάλιστα, έχουν μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα όλο αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Νικολέττα Ράλλη Open

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο

Το σχόλιο της Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αφού την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν πάει καλά στα νούμερα η εκπομπή ρε γαμώτο! Αλήθεια στεναχωριέμαι».

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Νικολέττα Ράλλη - Ανάρτηση