Δεν βγήκε στον αέρα του OPEN η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν βγήκε στον αέρα του OPEN η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της - Τι συνέβη;

Μετά την απόφαση του OPEN να μην βγει στον αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, δεν μεταδόθηκε ούτε και η εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, της Νικολέττας Ράλλη που προβάλλεται στο ίδιο κανάλι, αλλά στην μεσημεριανή ζώνη.

Την ανακοίνωση έκανε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μάλιστα επισήμανση την παρουσιάστρια.

Για αυτό το λόγο δεν μεταδόθηκε η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN

Συγκεκριμένα, η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα του σταθμού λόγω της έκτακτης επικαιρότητας σχετικά με τον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας που έχει αφαιρέσει τη ζωή πάνω από 200 ανθρώπων.

Δεν βγήκε στον αέρα του OPEN η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της

Με αλεξίσφαιρο στην Μαριούπολη ο πολεμικός ανταποκριτής του Open - Εικόνες τρόμου

Ο πολεμικός ανταποκριτής του Open Σωτήρης Δανέζης βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων μεταδίδοντας ζωντανά την κατάσταση στη Μαριούπολη. Η φρίκη που βιώνει ο δημοσιογράφος με το πολεμικό σκηνικό πίσω του είναι τεράστια καθώς στο βραδινό έκτακτό δελτίο της Παρασκευής 25/2 με την Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε να φοράει αλεξίσφαιρο.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κοινό παρακολουθούσαν με τεράστια αγωνία τα γεγονότα. Είναι άλλωστε παγκόσμια η αίσθηση τρόμου καθώς και οι αναμεταδόσεις του εξωτερικού είναι αισθητά αμήχανες, με κορυφαία αυτή που Ουκρανή δημοσιογράφος βλέπει on air το σπίτι της να βομβαρδίζεται.

«Θέλω να σου απευθυνθώ προσωπικά με όλη την συνεργασία που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και όλη τη συμπάθεια που σου τρέφω. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι είσαι τόσο ψύχραιμος σε ένα περιβάλλον που γύρω σου ακούγονται εκρήξεις. Ακούγονται μέσα από το μικρόφωνο που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ κοντά σου. Έχω βρεθεί και γω σε εμπόλεμη ζώνη, τον ξέρω τον ήχο έκρηξης, τον θυμάμαι και δεν ξεχνιέται ποτέ αυτό το άκουσμα» τόνισε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου. «Τρέμει πραγματικά η ψυχή σου, τρέμει όλο σου το σώμα και είναι ένα βαθιά υπαρξιακό θέμα που ξυπνάει μέσα σου γιατί είναι ο θάνατος εκεί γύρω σου».

Με τη σειρά του, ο Σωτήρης Δανέζης σημείωσε πως «είναι μια επιλογή όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και είναι συνειδητή εξ αρχής, Πόπη. Είναι η επιλογή να πηγαίνεις αντίθετα με το ρεύμα των αυτοκινήτων. Δηλαδή αν έχω μια εικόνα να θυμάμαι από τα όσα χρόνια καλύπτω πολέμους ή κρίσεις σε όλο τον κόσμο είναι ότι το δικό μας αυτοκίνητο βρισκόταν σε μια οδό από όπου έρχονταν στο αντίθετο ρεύμα όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα».

«Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι εμείς δεν φοβόμαστε ή δεν έχουμε οικογένειες για τις οποίες νοιαζόμαστε ή δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους που νοιάζονται για μας. Όλοι φοβόμαστε και όλοι φοβόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Μερικοί από εμάς παλεύουμε με τον φόβο μας κάθε μέρα και κάθε ώρα ειδικά όταν κάνεις αυτή τη δουλειά» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής του OPEN.