Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. (δείτε εδώ την άκρως τρυφερή δημοσίευση με την κορούλα της)

Ωστόσο, αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ένα δυσάρεστο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μια ανάρτησή της αποκάλυψε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι της.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να περπατήσω στην φετινή πασαρέλα του @yesidogr διότι λίγο μετά από αυτή την λήψη, «έφαγα» μια ωραιότατη τούμπα ala ζειμπεκιά και μου γύρισε το πόδι».

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

«Δεν ξεχωρίζει την A class παρουσιάστρια από...» - Η Νικολέττα Ράλλη απαντά για Νίκο Κοκλώνη

Η Νικολέττα Ράλλη, όπως έχουμε δει στο παρελθόν και με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της, διατηρεί μία άμεση σχέση και επικοινωνία με το κοινό της και μέσα από Q & A που πραγματοποιεί από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε αυτή τη φορά την άποψή της για τον Νίκο Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η γνώμη της για τον ίδιο είναι η καλύτερη και από την άποψη του οικοδεσπότη, αλλά και από την άποψη του εργοδότη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πάντοτε χαμογελαστός και είναι ιδιαίτερα δεμένος με τους συνεργάτες του, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει και τις διασημότητες και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για τον Νίκο Κοκλώνη

«Κοίτα, τον δεύτερο κύριο δεν τον γνωρίζω, για τον πρώτο όμως έχω να σου πω τα καλύτερα.

Από τους καλύτερους οικοδεσπότες σε εκπομπή που έχω πάει, δεν τον έχω δει ποτέ να μην χαμογελάει, και δεν έχω ξαναδεί τόσο δεμένη σχέση, όσον αφορά τους συνεργάτες του.

Επίσης δεν ξεχωρίζει την A class παρουσιάστρια, από το παιδί που κουβαλάει καλώδια.

Και σίγουρα έχει δώσει πολλή δουλειά και αμειβόμενη αξιοπρεπώς και δίκαια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η άποψη της Νικολέττας Ράλλη για τον Νίκο Κοκλώνη