Κλείνει στόματα η Νικολέττα Ράλλη με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της - «Είναι κάτι που...»

«Αν με ρώταγες τώρα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλείνει στόματα η Νικολέττα Ράλλη με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της - «Είναι κάτι που...»

Η Νικολέττα Ράλλη το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της εκπομπής της "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" στο Open, η οποία σταμάτησε ξαφνικά και προκλήθηκε μεγάλη ένταση, φτάνοντας στο σημείο να σταλθούν μέχρι και εξώδικα.

Παρόλα αυτα, η παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί μία ειλικρινή και άμεση σχέση με το κοινό της στα social media και ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, κατά τη διάρκεια ενός Q & A, όπου το κοινό μπορεί να την ρωτήσει ό,τι επιθυμεί και εκείνη να επιλέξει καποιες από τις ερωτήσεις και να απαντήσει, ένας ακόλουθος την ρώτησε για το τηλεμάρκετινγκ και εκείνη απάντησε κλείνοντας στόματα.

Η αφοπλιστική απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της

«Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικολέττα Ράλλη

Η πρώτη ανάρτηση για το κόψιμο της εκπομπής της

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του τέλους της εκπομπής της, η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση για το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αν και σήμερα έκανε μία πολύκροτη ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας στην οποία ανέφερε το κόψιμο της εκπομπή της (δείτε εδώ τι έγραψε).

Αυτή τη φορά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε repost ένα βίντεο που ανέβασε ένας συνεργάτης της στην εκπομπή από το πλατό.

Νικολέττα Ράλλη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο