«Με την Νικολέττα...» - Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκαλύπτει την σχέση της με την Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με την Νικολέττα...» - Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκαλύπτει την σχέση της με την Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής

Η συνεργασία της Νικολέττας Ράλλη και της Νάνσυ Παραδεισανού έληξε άδοξα πριν λίγους μήνες, όταν κόπηκε οριστικά και πρόωρα η εκπομπή τους «Αυτό είναι Σαββατοκύριακό». Τότε ήταν που η δεύτερη αναγκάστηκε και να στείλει εξώδικό προς τους ιθύνοντες (δείτε εδώ τον λόγο).

Έπειτα φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν πολλούς συνεργάτες της παρουσιάστριας να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί της και με την στάση που κράτησε, ωστόσο κανείς δεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του δημόσια.

Άριστες σχέσεις μεταξύ Ράλλη και Παραδεισανού

Σε αντίθεση με αυτό έρχονται οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια μιας κοσμικής εκδήλωσης παραδέχτηκε πως έχουν άριστες σχέσεις.

«Κάθε μέρα μιλάμε με την Νικολέττα Ράλλη. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι σπάνια αλλά συμβαίνει. Η Νικολέττα κανονίζει διακοπές, τον γάμο της, την βάφτιση του παιδιού της και είναι πολύ καλά. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, προσεχώς καλύτερα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Καταπέλτης η Νικολέττα Ράλλη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Νικολέττα Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

Μια ερώτηση που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν εκείνη στην οποία ένας follower την ρώτησε αν λύθηκε η παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Μα δεν υπήρξε ποτέ καμία παρεξήγηση! Την Σταματίνα την εκτιμώ και τη σέβομαι χρόνια τώρα».

Ανάρτηση Νικολέττας Ράλλη