«Με το πρώτο εξώδικο που έστειλα...» - Η Νάνσυ Παραδεισανού "σπάει" τη σιωπή της για το «Αυτό είναι ΣΚ»

Οι πρώτες δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με το πρώτο εξώδικο που έστειλα...» - Η Νάνσυ Παραδεισανού

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και στο εξώδικο που έστειλε προκειμένου να πληρωθεί τα δεδουλευμένα της (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες).

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στις νέες δηλώσεις της, τα πρώτα αιτήματα μετά το εξώδικό της έχουν αρχίσει να ικανοποιούνται.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Παραδεισανού

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πρώτη φορά σε εκπομπή που τελειώνει πριν τελειώσει η σεζόν, δεν το έχω ξαναζήσει. Από την άλλη, πραγματικά το έχω δει σαν ξεκούραση. Με ενδιέφερε πάρα πολύ να πληρωθώ τα δεδουλευμένα μου, κάτι το οποίο έγινε την Παρασκευή.

Από την Παρασκευή έχουν κάπως ικανοποιηθεί τα πρώτα αιτήματα, με το πρώτο εξώδικο που έστειλα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο στις διαπραγματεύσεις και η δικηγόρος μου μιλάει για να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα. Έχω υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου, οπότε πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί κόπηκε η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Νικολέττα Ράλλη Open

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο