Στο χειρουργείο ο Νίκος Ανδρουλάκης - Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη με την επέμβαση που υποβλήθηκε;

Ανησυχία επικράτησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις εξελίξεις της υγείας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, όταν έγινε γνωστό πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, καθώς καθώς χτύπησε στο πόδι σε αγώνα μπάσκετ της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλα μέλη του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος επισκέφθηκε άμεσα γιατρό, όπου διαπιστώθηκε η ρήξη χιαστού, και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να μπει άμεσα στο χειρουργείο,

Expand player

Στο χειρουργείο ο Νίκος Ανδρουλάκης,

Το χειρουργείο σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε, έγινε η επέμβαση και όλα πήγαν μια χαρά και σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ αλλά και άτομα του περιβάλλοντός του, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Λίγα λόγια για το Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πολιτικός, που διατελεί πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2021, και υπηρετεί ως Ευρωβουλευτής από το 2014. Είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1979 αλλά ο ίδιος μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και η καταγωγή του είναι από το Ψυχρό Λασιθίου.

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) στο πρόγραμμα «Νέα Υλικά και Περιβάλλον» του ΔΠΘ. Επιπλέον, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός και στον τουριστικό τομέα, ενώ έχει διδάξει ως καθηγητής στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την παρακολούθηση του κινητού του

Σπίτια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη