Σπίτια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη

Τι περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σπίτια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα 23/6 τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2021, όπως και του Νίκου Ανδρουλάκη, ευρωβουλευτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αφορούν τα εισοδήματα του ίδιου αλλά και της συζύγου του για το έτος 2020. Υπάρχουν επίσης τα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη(δείτε εδώ το πόθεν έσχες του), Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες ο αρχηγός της πράσινης παράταξης έκανε γνωστό ότι μετά από δύο χρόνια νοσεί πλέον και ο ίδιος από covid 19, ζητώντας από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με τον ιό. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω tweet που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Τι δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει 107.499,54 ευρώ καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, 16.320 ευρώ από ακίνητα, 54.756 ευρώ από έσοδα ευρωβουλευτή και 10,76 ευρώ από μερίσματα.

Επίσης δηλώνει 19 ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών.

Το πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

Το συνολικό πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

Πόθεν έσχες Ανδρουλάκη

Ακίνητα Νίκου Ανδρουλάκη

Ακίνητα του Νίκου Ανδρουλάκη

Λίγα λόγια για το Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πολιτικός, που διατελεί πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2021, και υπηρετεί ως Ευρωβουλευτής από το 2014. Είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1979, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και η καταγωγή του είναι από το Ψυχρό Λασιθίου.

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) στο πρόγραμμα «Νέα Υλικά και Περιβάλλον» του ΔΠΘ. Επιπλέον, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός και στον τουριστικό τομέα, ενώ έχει διδάξει ως καθηγητής στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Νίκος Ανδρουλάκης