Στο νοσοκομείο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/9 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από αγώνα μπάσκετ που γινόταν στο φεστιβάλ του κόμματος στο Ζάππειο, καθώς έπαθε διάστρεμμα.

Πως τραυματίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπάθησε να πιάσει μια δύσκολη μπαλιά με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει το πόδι του.

Παρά το ατύχημα που υπέστη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιήσει κανονικά την ομιλία του στο Αίθριο του Ζαππείου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την 48η επέτειο από την ίδρυση του Κινήματος (δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις παρακολουθήσεις).

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Σπίτια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Το πόθεν έσχες του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα 23/6 τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2021, όπως και του Νίκου Ανδρουλάκη, ευρωβουλευτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αφορούν τα εισοδήματα του ίδιου αλλά και της συζύγου του για το έτος 2020. Υπάρχουν επίσης τα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη(δείτε εδώ το πόθεν έσχες του), Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες ο αρχηγός της πράσινης παράταξης έκανε γνωστό ότι μετά από δύο χρόνια νοσεί πλέον και ο ίδιος από covid 19, ζητώντας από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με τον ιό. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω tweet που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει 107.499,54 ευρώ καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, 16.320 ευρώ από ακίνητα, 54.756 ευρώ από έσοδα ευρωβουλευτή και 10,76 ευρώ από μερίσματα.

Επίσης δηλώνει 19 ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών.

Το πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

Το συνολικό πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

undefined

Ακίνητα Νίκου Ανδρουλάκη

Ακίνητα του Νίκου Ανδρουλάκη