«Όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα» - "Λιώνει" ο Κώστας Σόμμερ για την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα δύο τους παιδιά

«Είναι δώρο»

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποκάλυψαν πρόσφατα πως θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και, τώρα που ξεκίνησαν ξανά οι εκπομπές, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για την σχέση τους, για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα άγχη τους για το γεγονός πως πλέον θα είναι μία τετραμελής οικογένεια.

Εξήγησαν, δηλαδή, πως δεν προλαβαν να χαλαρώσουν από την γέννηση του πρώτου τους παιδιού και ήδη περιμένουν το δεύτερο, όμως ο ηθοποιός σε κάθε σημείο τόνιζε πως είναι σαν δώρο αυτό που συμβαίνει και δεν σκέφτεται ούτε την κούραση ούτε τους φόβους του.

Expand player

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη

«Νομίζω ότι αν έχεις την χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», είπε χαρακτηριστικά.

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρόδο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πανευτυχείς αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα - Διακοπές για Σόμμερ και Παπαδάκη λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού