Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρόδο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αναμένουν για την έλευση του δεύτερου παιδιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρόδο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να υποδεχτούν και το δεύτερό τους παιδί. Το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο και εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε μπάνιο τους σε πισίνα μαζί με τον γιο τους Ιάσονα. Μάλιστα διακρίνεται πολύ καθαρά και η φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που σας είχαμε δώσει, πέρα από τον μήνα της εγκυμοσύνης γνωρίζουμε μάλλον και το φύλο του μωρού, και μένει να το αποκαλύψουν προκειμένου να δούμε αν ο μικρούλης θα έχει θηλυκιά ή αρσενική παρέα στο σπίτι.

Οι φωτογραφίες Σόμμερ και Παπαδάκη από τις διακοπές του στη Ρόδο

Κώστας Σόμμερ και Παπαδάκη φιλιούνται στη Ρόδο

Σόμμερ και Παπαδάκη στις διακοπές τους στη Ρόδο

Σόμμερ και Παπαδάκη σε οικογενειακές διακοπές στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: NDP

Βρήκε την τέλεια γυναίκα στο πρόσωπό της

Το μεσημέρι της Τρίτης 30/11 η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Το ερωτευμένο ζευγάρι όπου πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς μίλησαν για όλους και για όλα.

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω».