Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτές είναι οι αλλαγές στην ζωή τους με το νεογέννητο παιδάκι τους

«Είναι υπέροχο συναίσθημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτές είναι οι αλλαγές στην ζωή τους με το νεογέννητο παιδάκι τους

Ο Κώστας Σόμμερ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου του παιδιού, καρπός του έρωτά του με την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και πως θα ονομάσουν το αγγελούδι τους.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ

Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό του παιδιού σας;

Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο γι’ αυτό, μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα.

Τι είδατε στη σύζυγό σας, την Βαλεντίνη Παπαδάκη και είπατε ότι με αυτή την γυναίκα θα κάνω οικογένεια;

Δεν ξεκίνησα με αυτή τη σκέψη. Γνωριστήκαμε και δέσαμε αρκετά γρήγορα γιατί η γνωριμία μας συνέπεσε με τον εγκλεισμό και περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Αυτό μας έφερε κοντά γιατί είδαμε με πιο γρήγορους ρυθμούς, αν ταιριάζουμε ή όχι.

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα δώσετε στον γιο σας;

Ιάσονα θα τον πούμε. Δεν λένε κάποιον παππού του, δεν ακολουθήσαμε την παράδοση, απλώς αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα που μας άρεσε.

Η άκρως τρυφερή φωτογραφία της Βαλεντίνη Παπαδάκη με το νεογέννητο μωράκι της

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στον κόσμο έφερε το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κώστα Σόμμερ. Οι δυο τους βιώνουν μια ιδιαίτερη περίοδο πλάι στο αγγελούδι τους που ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, από νωρίς ο Κώστας και η Βαλεντίνη μοιράστηκαν μέσω instagram, τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού τους. “Έχει τη δυσκολία του το μωρό, άλλα ακόμα και το ξενύχτι είναι ευχάριστο. Έκανα οικογένεια όταν ήμουν έτοιμος” είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη νέα του καθημερινότητα με τον νεογέννητο γιο να αποτελεί προτεραιότητα. Αυτή τη φορά, η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέβασε στο instagram την πιο τρυφερή seflie φωτογραφία κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο της.

Ανάρτηση - Βαλεντίνη Παπαδάκη