Πανευτυχείς αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα - Διακοπές για Σόμμερ και Παπαδάκη λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Οι φωτογραφίες τους με τον αξιολάτρευτο μικρό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πανευτυχείς αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα - Διακοπές για Σόμμερ και Παπαδάκη λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες, αφού όπως αποκάλυψαν πρόσφατα σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Οι δυο τους έχουν άλλο ένα γιο τον μικρό Ιάσονα που δεν έχει γίνει ακόμα ενός έτους, με τον οποίο και βρέθηκαν σε οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο και οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram ήταν απλά υπέροχες.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες παρακάτω ο μικρούλης Ιάσωνας παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 11 μηνών έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ. Οι γονείς του φροντίζουν να το μεγαλώνουν με αγάπη και πολύ αφοσίωση για αυτό και έχει αναπτυχθεί γρήγορα με αποτέλεσμα ήδη να περπατάει, όπως είχε μαρτυρήσει και ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ , με το βίντεο που ανέβασε με τα πρώτα του βήματα.

Οι οικογενειακές διακοπές του Σόμμερ και της Παπαδάκη στη Ρόδο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

«Ανακαλύπτοντας ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια του γιου μου… Αξία ανεκτίμητη… Μαζί, παντού, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Σόμμερ.

Σόμμερ και Παπαδάκης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο με τον μικρό Ιάσωνα

Ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ με τον γιο του Ιάσωνα

Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ σε τρυφερό στιγμιότυπο

Παπαδάκη, Σόμμερ και μικρός Ιάσωνας σε οικογενειακή φωτογραφία στη Ρόδο

Αυτό φημολογείται ότι είναι το φύλο του μωρού τους

Όπως προείπαμε Σόμμερ και Παπαδάκη θα αποκτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το δεύτερό τους μωράκι και αν κρίνουμε από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δεύτερης αυτό δεν θα αργήσει να έρθει, αφού είναι ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αποφάσισαν λοιπόν να χαρίσουν και ένα αδερφάκι στον μικρό τους γιο, για το οποίο γνωρίζουμε και το φύλο από έγκυρες πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με έμπιστες πληροφορίες, η οικογένεια ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα κοριτσάκι. Μένει να δούμε μόνο πως θα το υποδεχθεί ο μικρός Ιάσονας. Σε κάθε περίπτωση γερό να είναι και να έρθει με το καλό!