Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη : Ο μικρός τους Ιάσωνας μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα

Ποιος τον πιάνει τώρα τον πιτσιρικά...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη  : Ο μικρός τους Ιάσωνας μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια που τον τελευταίο χρόνο έχει συμπληρωθεί με την έλευση του γιου τους Ιάσωνα. Ο μικρός έγινε 10 μηνών και από ότι φαίνεται και από τα τρυφερά στιγμιότυπα που ανέβασαν οι γονείς στο Instagram έκανε τα πρώτα του βήματα και τους έχει να τρέχουν από πίσω του.

Οι δυο τους δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον μικρό και φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλήρως το νέο τους ρόλο και φροντίζουν να του αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή τους είχαν εξομολογηθεί τι είναι αυτό που άλλαξε στην καθημερινότητά τους μετά την έλευση του Ιάσονα.

Οι φωτογραφίες από τα πρώτα βήματα του γιου των Σόμμερ - Παπαδάκη

Πριν μερικές μέρες ο Κώστας Σόμμερ κοινοποίησε μια σειρά από stories που δείχνουν τον Ιάσωνα να κάνει αυτόνομα και ανεξάρτητα τα πρώτα του βήματα. Περπατά χωρίς καμία βοήθεια, ενώ ο μπαμπάς ακολουθεί από πίσω προκειμένου να τον σώσει από κάθε στραβοπάτημα.

Ο Κώστας Σόμμερ βοηθάει το γιο του στα πρώτα του βήματα

Ο Κώστας Σόμμερ βοηθάει το γιο του Ιάσωνα να περπατήσει

«Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω» - Το ζευγάρι εξομολογείται για την όμορφη σχέση του

Πριν από πολλούς μήνες η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Το ερωτευμένο ζευγάρι όπου πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς μίλησαν για όλους και για όλα.

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω».