Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Βαλεντίνη Παπαδάκη - Θα ξαναγίνει πατέρας ο Κώστας Σόμμερ

''Έσκασαν'' ευχάριστα νέα

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Βαλεντίνη Παπαδάκη - Θα ξαναγίνει πατέρας ο Κώστας Σόμμερ
News 05.08.2022 13:01
Από Ελένη Μήτση

Το τρυφερό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη κάνουν τις διακοπές τους μαζί με το παιδάκι τους, απολαμβάνοντας όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλίες της Αττικής.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, η οικογένεια Σόμμερ πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς υπάρχουν πολύ έντονες συζητήσεις, πως η κούκλα γυναίκα του ηθοποιού είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

Οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Όπως είναι λογικό και το έχουμε δει και με άλλες εγκυμονούσες, οι πρώτοι μήνες είναι σημαντικοί και δύσκολοι, επομένως δεν έχουν προβεί ακόμα σε κάποια ανακοίνωση, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι κοντά σε αυτή.

Σόμμερ - Βαλεντίνη

Όσα έλεγε το ζευγάρι για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι συνηθίζουν να δημοσιεύουν στιγμές με το γιο τους, όπως είναι με το θηλασμό, παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 20/6. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για το πως κρατούν τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους, για το πώς ήταν οι δικοί τους γονείς αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Μαζί τους ήταν και ο αγαπημένος τους γιος.

«Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε» τόνισε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού, γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας ''ρόλος ζωής''. «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι έχει δίπλα του, στο μεγάλωμα του παιδιού, τη μητέρα της Βαλεντίνης. Η ίδια όπως λέει «τα πάει πολύ καλά με τον Κώστα». «Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» προσθέτει.
Το ζευγάρι δηλώνει πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, οφείλεται στο ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στιγμές με την οικογένεια σου...» - Σόμμερ και Παπαδάκη ευτυχισμένοι στην παραλία αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη : Ο μικρός τους Ιάσωνας μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα

Share