Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με το που είδε Σόμμερ και Βαλεντίνη - Ζήτησε να περάσουν αμέσως σε διαφημίσεις

Τι συνέβη

Καλεσμένοι στην σημερινή 7/9 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν και το δεύτερο παιδάκι τους.

Η παρουσιάστρια κατενθουσιάστηκε μόλις τους είδε, ειδικότερα όταν αντιλήφθηκε πόσο αλλαγμένος είναι ο ηθοποιός από την στιγμή που έγινε μπαμπάς.

Expand player

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα. Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, τρελάθηκε που μιλούσε ο Κώστας Σόμμερ τόσο τρυφερά, που είπε: "Θα με τρελάνετε; (Βαλεντίνη) τον έχεις κάνει ποιητή; Διαφημίσεις παρακαλώ"!

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με Σόμμερ και Βαλεντίνη

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρόδο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πανευτυχείς αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα - Διακοπές για Σόμμερ και Παπαδάκη λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού