Αγκαλιά με το πρώτο αναμένοντας το δεύτερο - Οι φωτογραφίες της Παπαδάκη και του Σόμμερ από τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης

Η χαρά και η κοιλίτσα της πλέον δεν κρύβονται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αγκαλιά με το πρώτο αναμένοντας το δεύτερο - Οι φωτογραφίες της Παπαδάκη και του Σόμμερ από τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ένα ακόμα ευχάριστο νέο καθώς η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες. Μάλιστα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης η μέλλουσα μανούλα μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και μάλιστα στις νέες της φωτογραφίες που κρατάει αγκαλιά το μικρό Ιάσωνα βλέπουμε ότι είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η κοπέλα είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες και το νέο μέλος δε θα αργήσει να έρθει, κάνοντας παρά στον γιο τους Ιάσονα που είναι σχεδόν ενός έτους, κι όμως τα καταφέρνει πολύ καλά στο περπάτημα. Οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν και το φύλο του μωρού το οποίο λέγεται ότι θα είναι( Δείτε εδώ).

Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας Βαλεντίνης Παπαδάκη από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Μαμά, μπαμπάς και γιος βρέθηκαν στην παραλία και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι σίγουρα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η ευτυχία δε στα πρόσωπά τους είναι απερίγραπτη για τον ερχομό του νέου μέλους!

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κώστας Σόμμερ Βαλεντίνη Παπαδάκη και Ιάσωνας στην παραλία

Σόμμερ και Παπαδάκη πανευτυχείς για την έλευση του νέου τους μωρού

Είχαν απαντήσει στο ενδεχόμενο ενός νέου μέλους

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχαν παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 20/6. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για το πως κρατούν τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους, για το πώς ήταν οι δικοί τους γονείς αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, που τελικά έγινε πραγματικότητα. Μαζί τους ήταν και ο αγαπημένος τους γιος.

«Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε» τόνισε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού, γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας ''ρόλος ζωής''. «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι έχει δίπλα του, στο μεγάλωμα του παιδιού, τη μητέρα της Βαλεντίνης. Η ίδια όπως λέει «τα πάει πολύ καλά με τον Κώστα». «Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» προσθέτει.
Το ζευγάρι δηλώνει πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, οφείλεται στο ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον.