«Με συγκίνησες πρωί πρωί...» - "Λύγισε" στον αέρα του Happy Day η Ιωάννα Τούνη

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, μετά την ανακοίνωση του ερχομού του μωρού της εδώ και λίγο καιρό, και μίλησε στο Happy Day για όλα (δείτε εδώ τον τελευταίο υπέρηχό της) . Μέσα σε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων για το ταξίδι της στην μητρότητα, για την μητέρα της, της οποίας ο θάνατος συνέπεσε με την περίοδο που έμεινε έγκυος, αλλά συγκινήθηκε και πολύ όσο μιλούσε για εκείνη.

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της, καθώς πολλές φορές και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, είχε μιλήσει για τις δύσκολες μέρες που βίωνε κυρίως τον πρώτο καιρό, γεγονός που την κρατούσε αρκετά συχνά εντός σπιτιού.

Expand player

Η συγκίνηση της Ιωάννας Τούνη για την μητέρα της

«Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου» είπε μεταξύ άλλων...

Αυτή είναι η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πεθερά της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας αφού η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, όμως εδώ θα μιλήσουμε για τη δική του μητέρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς όπως έχει πει τον μεγάλωσε μόνη της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Το μωρό μας έχει..." - Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το Super Κατερίνα - «Έπρεπε να γίνει...»