Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το Super Κατερίνα - «Έπρεπε να γίνει...»

Όλα όσα αναέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το Super Κατερίνα - «Έπρεπε να γίνει...»

Λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή «Super Κατερίνα» για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλξάνδρου καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό του MEGA μιας και τον είδαμε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» (δείτε εδώ τί νούμερα έκανε στη πρεμιέρα).

Ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από το Super Κατερίνα

«Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής.

Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Η ανακοίνωση της Καινούργιου που προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram

Αντίστροφα πλέον άρχισε να μετρά η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς πλησιάζει η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας της και μετά την συνάντηση της για την πρόβα με τους συνεργάτες της το Σάββατο 3/9, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να πει δυο λόγια για την μεγάλη μέρα που έρχεται για εκείνη και τους συνεργάτες της.

Πανέτοιμη λοιπόν δηλώνει και η χαρά της είναι απερίγραπτη, ενώ στην λεζάντα της περιγράφει τα συναισθήματά της για την νέα σεζόν. «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Για την ακρίβεια φέτος νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ. Όχι γιατί είμαι καλή εγώ (συμπαθητικούλα είμαι) αλλά γιατί έχω δίπλα μου ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ – @g.goudaras @hrislageo @poulopoulaki @stefkonstantinidis και φυσικά τον @andreasmikroutsikos.

Δευτέρα στις 10:00 στον @alphatv.Σας περιμένουμε με εκπομπάρα ,ομαδάρα και τους καλύτερους καλεσμένους …#cantwait», εξομολογήθηκε.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Κατερίνα Καινούργιου