Επιστροφή στο πλευρό της - Πλάνα από τις πρόβες του Γκουντάρα και της Καινούργιου πριν την πρεμιέρα

Χαρές για την παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επιστροφή στο πλευρό της - Πλάνα από τις πρόβες του Γκουντάρα και της Καινούργιου πριν την πρεμιέρα

Ιδιαίτερα χαρούμενη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, μιας και επέστρεψε στην εκπομπή της και στο πλάι της τηλεοπτικά, ο πολύ καλός της φίλος και συνεργάτης Γρηγόρης Γκουντάρας, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας του από την ομάδα της.

Οι δυο τους έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις, και παρότι μπορεί φέτος να μην ήταν στην ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά πάντα μιλούσαν με τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον και είχαν αμοιβαία εκτίμηση.

Πλάνο από τον Γκουντάρα στο πλατό

Η παρουσιάστρια, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, το μεσημέρι του Σαββάτου 3/9 ανέβασε μια φωτογραφίακαι υποδέχτηκε τον Γρηγόρη Γκουντάρα πίσω γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Αντρίλα».

Πλάνα από τις πρόβες του Γκουντάρα και της Καινούργιου πριν την πρεμιέρα

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η απάντηση του Κωνσταντινίδη για την συνεργασία του με την Καινούργιου

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν μας πει την πρώτη καλημέρα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία έχει πρεμιέρα την Δευτέρα 5/9, ο νέος συνεργάτης της Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" το πρωί του Σαββάτου 3/9 και μίλησε για όλα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου καθώς επιστρέφει φέτος στην πρωινή ζώνη και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της.

«Καλή σεζόν καλή αρχή να έχουμε όλοι. Να έχουμε μία όμορφη σεζόν με ηρεμία όσο γίνεται. Πιστεύω και πάλι στην πρωινή ζώνη έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και πολύ μόνο ένας χρόνος ήταν το Σαββατοκύριακο. Τώρα πάμε πάλι για 220 230 εκπομπές. Νομίζω ότι φέτος η χρόνια είναι η πιο απαιτητική από όλες την τελευταία δεκαετία. Έχουν κάνει μεταγραφές όλα τα κανάλια. Η πρωινή ζώνη έχει πλέον δυναμώσει σε όλα τα κανάλια. Νομίζω ότι ο πρώτος, εκείνος που θα αγγίξει το 14% θα είναι και ο νικητής. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Την δουλειά μας δεν την φοβόμαστε ποτέ. Από όλα τα παιδιά εγώ μόνο με τον Γιάννη Πουλόπουλο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τους υπόλοιπους τους γνωρίζω κυρίως από την δουλειά που έχουν κάνει στην τηλεόραση. Με την Κατερινα Καινούργιου θα συνεργαστώ για πρώτη φορά. Είναι μεγάλη μου χαρα που θα την γνωρίσω από κοντά και θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι συνεργάζομαι με ένα νέο άτομο, το οποίο έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση, έχει γράψει χιλιόμετρα. Ήρθαμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό στην πρωινή ζώνη και αυτό θα κάνουμε. Είμαι σε μια εκπομπή που ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Για αυτό ήρθα, για αυτό με έφεραν και με αυτό θα πορευτούμε. Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και ο Γρηγόρης, με τον οποίο δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά και πέρσι μάλιστα ήμασταν και αντίπαλοι. Αυτό είναι το ωραίο ότι την περασμένοι σεζόν αυτοί που ήταν ανταγωνιστές μας, είναι τώρα δίπλα μας.»