''Σ' αγαπώ κ μου έλειψες'' - ''Πέταξε'' από τη χαρά της η Καινούργιου για τη συνεργασία με τον Γκουντάρα

Η ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση για την Super Κατερίνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σ' αγαπώ κ μου έλειψες'' - ''Πέταξε'' από τη χαρά της η Καινούργιου για τη συνεργασία με τον Γκουντάρα

Έναν παλιό φίλο και συνεργάτη θα έχει τη χαρά να έχει και στη φετινή ομάδα της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την Barking Well Media στο δυναμικό της εντάσσεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της που ξανασυναντιούνται τηλεοπτικά.

Η Καινούργιου επέστρεψε για τα καλά από τις διακοπές της και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, όπως επίσης και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ο Alpha.

H ανάρτηση της Καινούργιου για τη συνεργασία με τον Γκουντάρα

Έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια:

Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!)
Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα…
Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …
Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super ! @superkaterinatv @alphatv @barkingwell_media

Έναρξη συνεργασίας για Καινούργιου και Γκουντάρα

Αυτόν τον συνεργάτη ''έκλεψε'' από τον ΣΚΑΙ η Καινούργιου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη αρχίσει με τις αλλαγές ανάμεσα στα τηλεοπτικά πάνελ των καναλιών να είναι πολλές. Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ήταν και η τηλεοπτική μετακόμιση του Ξενοφών Σκιντζή από τον ΣΚΑΙ στον Alpha μετά από 9 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς. Ο παρουσιαστής αναμένεται να πλαισιώσει την εκπομπή Super Κατερίνα της Kατερίνας Καινούργιου.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στο πάνελ της Καινούργιου που αναμένεται να δούμε ξανά τις επόμενες μέρες καθώς πέρα από τις αφίξεις είχαμε και αποχωρήσεις. Για παράδειγμα η Άννα Ζηρδέλη πρόκειται να μετακομίσει σε νέο κανάλι και εκπομπή με την Καινούργιου να της εύχεται τα καλύτερα και να την ευχαριστεί για τη συνεργασία τους.

«Γυρίσαμε και ερχόμαστε» γράφει στο story του στο instagram ο δημοσιογράφος και έχει κάνει ταγκ πολλά ονόματα, όπως η Ελένη Πολυκάρπου, ο Αλέξης Μπαρτσώκας και πολλοί άλλοι.

Ο Ξενοφών Σκιντζής στο πλατό του Alpha