Αποχώρησε από το ΣΚΑΪ μετά από 9 ολόκληρα χρόνια - Η ανακοίνωσή του στο Facebook

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχώρησε από το ΣΚΑΪ μετά από 9 ολόκληρα χρόνια - Η ανακοίνωσή του στο Facebook

Ο Ξενοφών Σκιντζής αποτελούσε εδώ και εννέα χρόνια μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ, του οποίου ο σταθμός περνάει κρίση, αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα της Πέμπτης 21/7, δοκιμάζοντας τον εαυτό του συμμετέχοντας σε διάφορες εκπομπές, με πολύ χαρακτηριστική την παρουσία του στην καθημερινή εκπομπή "Τώρα" της Άννας Μπουσδούκου.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη συνεργασία και θέλησε να το δημοσιοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του για όλα όσα του προσέφεραν σε αυτό το διάστημα, υποσχόμενος, όμως, πως δεν θα χαθεί η επαφή του με το κοινό, καθώς από τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται ξανά στην τηλεόραση, χωρίς να αναφέρει που θα συμβεί αυτό.

Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα, με ρίζες από το Λεχούρι Καλαβρύτων, και αποφοίτησε από το Λύκειο Καλαβρύτων, σπουδάζοντας στο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής του ΤΕΙ Μεσσολογγίου, ενώ αργότερα αποφάσισε πως ο χώρος του ρεπορτάζ και των ειδήσεων του ταιριάζει περισσότερο, με αποτέλεσμα να σπουδάσει και δημοσιογραφία στην NewMediaStudies του Σταμάτη Μαλέλη.

Η ανακοίνωση του Ξενοφώντα Σκιντζή για την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ

Ξενοφών Σκιντζής

Το κανάλι αποχαιρέτησε και η Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Παρασκευής 22/7, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Σήμερα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, για τελευταία φορά, καθώς ξεκινούν οι καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1.

Έτσι, αφού ήδη είχε προετοιμάσει το κοινό με το πρώτο της "αντίο", έριξε αυλαία χωρίς να είναι καθόλου προετοιμασμένη γι' αυτά που θα πει. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται απόλυτα ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε 15 χρόνια πριν όταν ξεκίνησε η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τόνισε πως πλέον οι συνάδελφοί της έχουν μία άλλη θέση στην καρδιά της. Μάλιστα, απολογήθηκε για τις στιγμές που πήγαν στραβά και ευχαρίστησε το κοινό που την παρακολουθούσε σταθερά.

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε συγκινημένη: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».