Το πρώτο "αντίο" της Μαρίας Αναστασοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ - «Επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το πρώτο

Το πρωί της Πέμπτης (21/9) η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» θέλησε να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους της τηλεθεατές. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφους δέχτηκε το πρώτο πρόωρο "αντίο". Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε ξεσπάσει φανερά on air (δείτε εδώ τον λόγο).

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τάκη ο οποίος μεταξύ άλλων βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις της καθημερινότητας. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

Τα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ

«Μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 - Μεταγραφή "σεισμός" για γνωστή δημοσιογράφο

Πολλά έχουμε δει να αλλάζουν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τα κανάλια και τα πρόσωπα, με την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή να είναι αυτή της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 προχώρησε και σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», προσθέτοντας στο δυναμικό του μία έμπειρη παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, μετακινείται στον ΑΝΤ1 για δύο χρόνια, με τη συμφωνία της να τίθεται σε ισχύ μετά το τέλος του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΙ, στις 22 Ιουλίου, μετά την οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΑΝΤ1 μέσω δελτίου τύπου.

undefined