Μαλλιοκούβαρα στον ΣΚΑΙ - Η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά έχει φέρει τα πάνω κάτω στο κανάλι

Πονοκέφαλος για το κανάλι του Φαλήρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαλλιοκούβαρα στον ΣΚΑΙ - Η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά έχει φέρει τα πάνω κάτω στο κανάλι

Σύγχυση επικρατεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την μεταγραφή "θρίλερ" της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, μετά την τελειωτική αποχώρησή της από τον Αντ1είτε εδώ την αλλαγή μετά την αποχώρησή της). Το κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με πληροφορίες της Real προτείνει στην παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1 συν 1, και πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής παράλληλα με υψηλές αμοιβές.

Ωστόσο η έλευση της στο κανάλι του Φαλήρου και στη ζώνη 10:00-12:00 φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στο σταθμό αλλά και στους παρουσιαστές των υπόλοιπων εκπομπών.

Τι θα συμβεί με τις εκπομπές του ΣΚΑΙ

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «Αταίριαστοι» να μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00, μία ζώνη για την οποία είχε υπογράψει η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο για καθημερινή ζώνη, και δεν επιθυμεί το Σαββατοκύριακο, καθώς έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της σε αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση ανάμεσα στο κανάλι και τη Μαρία Μπακοδήμου, βάζοντας στο τραπέζι τροποποίηση στους όρους του συμβολαίου της.

Ο τιμοκατάλογος του instagram της - Πόσα λεφτά ζητούσε όσο ήταν στον ΑΝΤ1

Ένας κύκλος 9 χρόνων έκλεισε την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά αφού στο φινάλε της εκπομπής Πρωινό αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε). Ο ίδιος ο σταθμός την αποχαιρέτησε λίγο μετά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και "πουλούσε" τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

...αλλά όχι και πανάκριβος! Σύμφωνα με πληροφορίες όσο ήταν στον ΑΝΤ1 ζητούσε για ένα post... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr