"Θα μου λείψεις..." - Το μήνυμα της Καινούργιου στην Άννα Ζηρδέλη μετά την ένταξή της στο Mega Καλημέρα

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα βρίσκεται από την νέα σεζόν η Άννα Ζηρδέλη, η οποία θα πάρει την θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι, μετά την αποχώρησή της. Η δημοσιογράφος φέτος βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ως ρεπόρτερ, ωστόσο από Σεπτέμβριο θα την δούμε στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το επίσημη trailer της πρωινής εκπομπής του MEGA, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει δημόσια τις ευχές της στην πρώην συνεργάτιδά της, μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Άννας Ζηρδέλη από την εκπομπή της

«Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα αγάπη μου. Θα μου λείψεις, αλλά χαίρομαι απίστευτα για την εξέλιξή σου. Σου αξίζει η κορυφή. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Άννας Ζηρδέλη από την εκπομπή της 

Ακόμη μια συνεργάτης της δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή της

Αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, την ώρα της μαγειρικής, η Κατερίνα Λένη ανακοίνωσε ότι του χρόνου δε θα βρίσκεται στην εκπομπή.

Ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν το γνώρισε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να φαίνεται ενοχλημένη με το γεγονός πως όλοι έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν χωρίς να την έχει ενημερώσει κανείς, με την ίδια την ίδια στιγμή να κάνει πρόταση συνεργασίας σε μια πολύ γνωστή instagrammer.

«Θα στα βρει του χρόνου ο μάγειρας» λέει αρχικά η Κατερίνα Λένη.

«Που ξέρετε όλοι ότι θα υπάρχει μάγειρας ή μαγείρισσα; Δηλαδή όλοι ξέρετε και πετάτε σπόντες» απάντησε η παρουσιάστρια και ακολούθησε αμέσως μετά ο ο εξής διάλογος ανάμεσά τους.

Κ.Λ: Ρε φίλε, δε θα έχεις έναν άνθρωπο να σου μαγειρεύει;

K.K: Eσυ δε θα είσαι;

Κ.Λ: Εγώ δε θα είμαι

Κ.Κ: Α, πήρες απόφαση μόνη σου;

Κ.Λ: Ναι, εγώ δε θα είμαι

Κ.Κ: Μου αρέσει που όλοι αποφασίζουν χωρίς εμένα.

Κ.Λ: Θα έρχομαι να σου μαγειρεύω στο σπίτι σου.

Κ.Κ: Δηλαδή εσύ δε θες να συνεχίσεις του χρόνου;

Κ.Λ: Επειδή ετοιμάζω πάρα πολύ ωραία πράγματα εκτός εκπομπής, νομίζω ότι δε θα χωράει στο πρόγραμμα να είμαι καθημερινά σε μια εκπομπή.

Κ.Κ: Θα μπορούσες να είσαι κάποιες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό. Μα έχετε κάνει όλοι πρόγραμμα χωρίς να το ξέρω εγώ. Να μου ανακοινώσετε όλοι τις αποφάσεις σας να ξέρω κι εγώ. Καλά κάνουμε και τα συζητάμε αυτά. Συνεχίζουμε.