Επέστρεψε στη δουλειά η Κατερίνα Καινούργιου - Τα βίντεο με τους συνεργάτες της στα γραφεία του ALPHA

Διακοπές τέλος για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στη δουλειά η Κατερίνα Καινούργιου - Τα βίντεο με τους συνεργάτες της στα γραφεία του ALPHA

Οι διακοπές στα Ελληνικά νησιά και οι ξέγνοιαστες μέρες τελείωσαν για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέστρεψε δριμύτερη στο γραφείο και στις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ALPHA.

Μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να πιάσει και πάλι δουλειά στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων. Το Super Κατερίνα άλλωστε φέτος θα έχει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με πέρυσι (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος συνεργάτης που μπαίνει στην ομάδα της).

Τα βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με το που έφτασε στο γραφείο άρχισε να βγάζει βίντεο τους συνεργάτες της, ενώ τη διαφορά έκανε το μήνυμα του Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος τόνισε πως δε θα αφήσει εύκολα την Κατερίνα Καινούργιου και πως θα τελειώσει την τηλεοπτική καριέρα του στο πλευρό της.

Η αλήθεια για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί αυτή την περίοδο να ξεκουράζεται και να γεμίζει μπαταρίες για την νέα σεζόν στην εκπομπή της, ωστόσο πρόσφατα θέλησε να τα πει λίγο με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν μέσω Q&A.

Εκτός από τις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της, στις οποίες απάντησε εξίσου με ειλικρίνεια, οι θαυμαστές της την ρώτησαν και για την την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της, Χρήστου Αϊβαλιώτη, από την εκπομπή.

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;" ήταν η ερώτηση, και τότε εκείνη απάντησε: "Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά" κάνοντας μάλιστα κι επισήμανση τον ίδιο.

Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα