Μετά από 9 χρόνια άφησε τον ΣΚΑΙ για τον Alpha - Αυτός θα είναι στο πλευρό της Καινούργιου

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μετά από 9 χρόνια άφησε τον ΣΚΑΙ για τον Alpha - Αυτός θα είναι στο πλευρό της Καινούργιου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη αρχίσει με τις αλλαγές ανάμεσα στα τηλεοπτικά πάνελ των καναλιών να είναι πολλές. Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ήταν και η τηλεοπτική μετακόμιση του Ξενοφών Σκιντζή από τον ΣΚΑΙ στον Alpha μετά από 9 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς. Ο παρουσιαστής αναμένεται να πλαισιώσει την εκπομπή Super Κατερίνα της Kατερίνας Καινούργιου.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στο πάνελ της Καινούργιου που αναμένεται να δούμε ξανά τις επόμενες μέρες καθώς πέρα από τις αφίξεις είχαμε και αποχωρήσεις. Για παράδειγμα η Άννα Ζηρδέλη πρόκειται να μετακομίσει σε νέο κανάλι και εκπομπή με την Καινούργιου να της εύχεται τα καλύτερα και να την ευχαριστεί για τη συνεργασία τους.

Η φωτογραφία του Σκιντζή από τα πρώτα γυρίσματα του Super Κατερίνα

«Γυρίσαμε και ερχόμαστε» γράφει στο story του στο instagram ο δημοσιογράφος και έχει κάνει ταγκ πολλά ονόματα, όπως η Ελένη Πολυκάρπου, ο Αλέξης Μπαρτσώκας και πολλοί άλλοι.

Ο Ξενοφών Σκιντζής στο πλατό του Alpha

Η απόφαση που πάρθηκε από τον ALPHA για την εκπομπή της Καινούργιου, Super Κατερίνα

Μπορεί αυτή την εποχή η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει διακοπές με τις φίλες της, ενώ ξεπερνάει τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο της στην εκπομπή Super Κατερίνα άκρως ανανεωμένη.

O ALPHA έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και έχει ήδη αποφασίσει ποια μέρα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, και ο ALPHA ετοιμάζει τις πρεμιέρες του νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις...

Δείτε στο TV-24.gr