«Έχω τόσα να σας πω...» - Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει πολλά υποσχόμενη στο Super Κατερίνα

3 ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω τόσα να σας πω...» - Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει πολλά υποσχόμενη στο Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον χρόνο της και ξεκουράστηκε όλο το καλοκαίρι με τις διακοπές, που έκανε σε Ελλάδα και εξωτερικό και από τη Δευτέρα 5/9 επιστρέφει και επίσημα με το Super Κατερίνα, το οποίο θα είναι αρκετά ανανεωμένο.

Η παρουσιάστρια προτιμάει αυτά τα λίγα πρωινά, που της απομένουν να ξεκουράζεται και πάνω από όλα να χορτάσει λίγο ακόμα ύπνο, αφού από χειμώνα δε θα έχει πολλά δικά της ελεύθερα πρωινά. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 2/9 έκανε μια ανάρτηση από τον λογαριασμό της στο instagram, με την οποία έδειξε ξανά, πως αναμένει να βγει και πάλι στον αέρα.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα του Super Κατερίνα

«ALPHA girls…don’t cry». Το…mood της ημέρας λοιπόν φίλοι μου και σε λίγες μέρες ξανά …ΜΑΖΙ. Και έχω τοσαααααα να σας πω».

Καινούργιου
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: katken85 - Instagram

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη του Super Κατερίνας

O χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοίνωσε ο Alpha στις 5 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της «Super Κατερίνα», έρχεται με ανανεωμένη ομάδα για να κάνει πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια που επέστρεψε με πολύ ενέργεια από τις διακοπές έκανε και μια ανάρτηση στο instagram προκειμένου να εκφράσει την ανυπομονησία της για την αρχή της νέας σεζόν.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να έχασε φέτος πολλούς από τους περσινούς συνεργάτες, όπως την Άννα Ζηρδέλη που χαιρέτησε για νέο κανάλι, ωστόσο θα έχει στο πλάι της και πολλούς νέους και καταξιωμένους, όπως έναν δημοσιογράφο που κουβαλάει στις πλάτες του 9 χρόνια εμπειρίας στο ΣΚΑΙ, και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της.

Γράφει λοιπόν στο λογαριασμό της η γνωστή παρουσιάστρια:

«Ξανά… ΜΑΖΙ μετράω τις μέρες για την πρεμιέρα μας, ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε! Μου έλειψε τόσο πολύ η πρωινή μας καλημέρα και όλα όσα μοιραζόμαστε καθημερινά! Όλη η ομάδα, super ανανεωμένη, προετοιμάζουμε πολλά και ωραία για να είμαστε και φέτος η πρωινή σας παρέα… Μου λείψατε… σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για …ΟΛΑ! (ξέρετε εσείς …) Soon…».

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη της εκπομπής της