"Είχα αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο" - Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Δύσκολοι οι πρώτοι μήνες για την μέλλουσα μανούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνη της. Η όμορφη Θεσσαλονικιά μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων για τους δύσκολους πρώτους μήνες της κύησής της, κάτι το οποίο έχει μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα social media.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Παντρεύονται Τούνη - Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήδη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο με την καλή του, Ιωάννα Τούνη, να του κάνει την πιο ευχάριστη έκπληξη. Η κάμερα του Happy Day, τον εντόπισε την ώρα που επέστρεφε από το στούντιο και την Δευτέρα 5/9 προβλήθηκαν αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει με την πρώην συνεργάτιδά του στο κανάλι του ALPHA, ενώ μίλησε "ανοιχτά" και για την σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της, εξηγώντας πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα και ο γάμος τους, γεγονός που είχαμε εντοπίσει πως θα συνέβαινε πρώτοι.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή.

Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».