Έλαμψαν τα μάτια του - Η έκπληξη της Τούνη στον Αλεξάνδρου στον αέρα του MEGA και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον 5ο μήνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλαμψαν τα μάτια του - Η έκπληξη της Τούνη στον Αλεξάνδρου στον αέρα του MEGA και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι το νέο μέλος της παρέας του πάνελ. Έκπληξη λοιπόν, του έκανε on air η αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη για να ευχηθεί τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους καλή αρχή.

«Τι κάνει η ωραία παρέα που μου έκλεψε τον άνδρα;» είπε με χιούμορ και συνέχισε «Εύχομαι ολόψυχα να δέσει η ομάδα τέλεια!». Όταν μάλιστα την είδε το Αλεξάνδρου έλαμψαν τα μάτια του, αφού πλέον εκτός από σύντροφος του είναι και μητέρα του παιδιού του.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, ανάμεσα τους και δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η αποκάλυψη της Τούνη στο MEGA για την εγκυμοσύνη της

«Είμαι πολύ καλύτερα. Τώρα είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είναι λίγους δύσκολους μήνες στην αρχή μου αλλά τώρα είμαι πολύ καλά» ανέφερε.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη 5 μήνες μετά τον χαμό της

Περίπου πέντε μήνες πριν, η Ιωάννα Τούνη έχασε τη μητέρα της για πάντα από τη ζωή της, αφού εκείνη έχασε την μάχη της με τον καρκίνο. Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, εκείνη θα ήθελε να την βλέπει χαρούμενη και να προχωράει μπροστά και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει ούσα πλέον έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Παρόλα αυτά, ορισμένες "συνήθειες" και "αδυναμίες" της μαμάς της έχουν περάσει στο μυαλό της Infuencer και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η φίλη της, Στέλλα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το γραφείο που έχουν στην Θεσσαλονίκη και την έδειχνε προσθέτει αληθινά φυτά στον χώρο για να γίνει πιο όμορφος και οικείος. Βρήκε, λοιπόν, την αφορμή η instagrammer να εξηγήσει πως τα φυτά αυτά άρεσαν πολύ στην μητέρα της και γι' αυτό τα επιλέγει και εκείνη.

Ιωάννα Τούνη