"Δεν αντέχω..." - Τα προβλήματα της Ιωάννας Τούνη στο 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Όσα αποκάλυψε με ένα βίντεο στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης διανύει η Ιωάννα Τούνη και περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πρόσφατα μάλιστα, έμαθαν και το φύλο του μωρού με ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο και τους στενούς τους φίλους στο πλευρό τους.

Έχοντας περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει με το μαγαζί της. Ωστόσο, δεν μένει πολλές ώρες εκτός σπιτιού και κυρίως τις ώρες που έχει πολύ ζέστη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στην εγκυμοσύνη της

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι κάνει πολύ ζέστη με αποτέλεσμα να της πέφτει η πίεση και να έχει λιποθυμίες. Και ο γυναικολόγος της, της είπε να μην βγαίνει στον καυτό ήλιο.

«Τελευταία μέρα Αυγούστου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για κάποιο λόγο που έρχεται Σεπτέμβρης από αύριο. Θέλω πώς και πώς να φύγει το καλοκαίρι να γίνει ο καιρός λίγο πιο soft (μαλακός) για εμένα. Γιατί είμαι έγκυος, μου πέφτει η πίεση, λιποθυμάω, δεν αντέχω να κυκλοφορήσω. Έχω υποφέρει πάρα πολύ στο σπίτι αυτούς τους μήνες. Οπότε χαίρομαι», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

Το έχει ρίξει στα γιατροσόφια

Την Τρίτη 30/8 η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μικρό ατύχημα που είχε στο ασανσέρ του σπιτιού της, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι πολύ περίεργα μετά την επιστροφή της. Γι' αυτό, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 31/8 αποφάσισε πως για να διώξει την αρνητική ενέργεια που την περιβάλλει, έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό.

Έτσι, έβαλε σε ένα δοχείο λίγο φασκόμηλο και το έκαψε, ενώ το δημοσίευσε και στο Instagram της. Αυτή η τακτική είναι διαδεδομένη και μάλλον είναι η τελευταία ελπίδα της διάσημης Influencer, ώστε να σταματήσουν να της συμβαίνουν μικρές αναποδιές που επηρεάζουν τη διάθεσή της, αλλά και την υγεία της, αφού πολλές φορές καταλήγει να κάνει εμετό με ό,τι κι αν βλέπει.