Παραλίγο να κάνει εμετό στην κάμερα - Ατύχημα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στο ασανσέρ του σπιτιού της

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλίγο να κάνει εμετό στην κάμερα - Ατύχημα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στο ασανσέρ του σπιτιού της

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να έχει δεχτεί πολλά άσχημα σχόλια, ωστόσο, έχει φανατικό κοινό που την ακολουθεί και την παρακολουθεί. Καθημερινά λοιπόν, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της ακόμη και τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Στην αρχή μπορεί να το έκρυβε, μετά όμως την ανακοίνωση της, κάθε μέρα μας δείχνει πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα της.

Από χθες 29/8 η instagrammer βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σήμερα λίγο πριν πάει την βιοτεχνία της είχε ένα μικρό ατύχημα στο ασανσέρ του σπιτιού της.

Τι συνέβη στην Ιωάννα Τούνη

Συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως μπήκε στο ασανσέρ για να φύγει όμως της σκίστηκε η σακούλα με τα σκουπίδια που κρατούσε για να πετάξει. Αποτέλεσμα της εικόνας ήταν να την πιάσουν αναγούλες οι οποίες την ταλαιπωρούν έντονα και όπως είπε στην συνέχεια να κάνει εμετό.

Μαστορέματα πριν την γέννα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπαν να κάνουν μερικές αλλαγές στο σπίτι τους στο Διόνυσο και συγκεκριμένα να φτιάξουν ένα τεράστιο τζακούζι αλλά και να φυτέψουν τον κήπο τους. Και ενώ πολλοί θα περίμεναν ίσως να μπει σε προτεραιότητα το παιδικό δωμάτιο, αυτό φαίνεται ότι θα ακολουθήσει, αφού προηγείται ο εξωτερικός χώρος.

Οι δυο τους φαίνεται να βάζουν σε μια τάξη το σπίτι τους μετά την επιστροφή από τις διακοπές και η Ιωάννα έχει στρώσει για τα καλά τον Αλεξάνδρου στις δουλειές, προκειμένου να μπει μια τάξη. Μάλιστα εκείνος φαίνεται να πνίγηκε από το άδικο από τα τόσα βάρη που σήκωσε και έκανε τα παράπονά του στα stories της.

Με αφορμή κάποια stories που έκανε η influencer κάποιοι παρατηρητικοί πρόσεξαν το τζακούζι από πίσω της και έτσι η ίδια είπε να το αποκαλύψει. Όπως είπε θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα και ανυπομονεί να βυθιστεί μέσα, ενώ δήλωσε ότι είναι τόσο μεγάλο που δε χωράει ούτε στο πλάνο του κινητού της.

Από την άλλη ο Αλεξάνδρου φαινόταν στρωμένος στη δουλειά αφού προσπαθούσε να φέρει σε τάξη τον κήπο που πρόκειται να δενδροφυτεύσουν.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει στρωθεί στα μαστορέματα

Τζακούζι ετοιμάζουν Τούνη και Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στο Διόνυσο

Ο κήπος που ετοιμάζει ο Αλεξάνδρου στο Διόνυσο