«Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς…» - Συνεχίζονται οι δύσκολες μέρες της εγκυμοσύνης για την Ιωάννα Τούνη

Στις διακοπές ήταν καλά αλλά τα συμπτώματα επέστρεψαν...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς…» - Συνεχίζονται οι δύσκολες μέρες της εγκυμοσύνης για την Ιωάννα Τούνη

Μπορεί το Σαββατοκύριακο της να πέρασε πολύ ωραία στο νησί της Ύδρας, όπως και η ίδια παραδέχτηκε, χωρίς να την ταλαιπωρούν τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχουν ορισμένες μέλλουσες μανούλες στην εγκυμοσύνη τους, ωστόσο επέστρεψε στην βάση της, και μαζί από ότι φαίνεται επανήλθαν και αυτά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία γύρισε στην Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε μέσα από ένα story της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν νιώθει και πολύ καλά, μιας και σήμερα είναι μια από αυτές τις δύσκολες ημέρες που αντιμετωπίζει συχνά.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την κατάστασή της

«Έχω έρθει Θεσσαλονίκη. Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα. Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς… Είμαι με ρυζάκι.. Ξέρετε, πως παθαίνεις γαστρεντερίτιδα; Περίπου αυτό. Δε θα γκρινιάξω όμως γιατί το μπεμπίνι ήταν πάρα πολύ καλό όλο το Σαββατοκύριακο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην ΄Ύδρα, δε με ζόρισε σχεδόν καθόλου οπότε όλα καλά. Έχω γεμίσει μπαταρίες» ανέφερε χαρακτηριστικά...

Εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Ιωάννα Τούνη

Το τρώει το πρωί και έχει όλη μέρα ενέργεια - Το πρωινό που επιλέγει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η αγαπημένη influencer διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της καθώς βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται αρκετά (δείτε τη εδώ με το κίτρινο μπικίνι της). Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη φροντίζει να τρέφεται σωστά για να έχει πάντα ενέργεια.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες μέρες και κατά την διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της στο νησί της Ύδρας, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το υπέροχο πρωινό που απόλαυσε, το οποίο αποτελείτο από φρούτα, τα οποία είναι έτσι και αλλιώς γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης.

Ιωάννα Τούνη πρωινό

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @j.touni