Με κίτρινο μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα - Όλο το μαγαζί «χάζευε» την Ιωάννα Τούνη

Είναι η πιο λαμπερή εγκυμονούσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κίτρινο μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα - Όλο το μαγαζί «χάζευε» την Ιωάννα Τούνη

Το καλοκαίρι της Ιωάννας Τούνη φέτος δεν περιλαμβάνει διακοπές σε κοσμικά νησιά, ούτε πολλές εξόδους. Η influencer βιώνει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι και έτσι ήρεμη απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις ετοιμασίες που κάνει στο σπίτι του στην Αθήνα και ταξίδεψε μέχρι την υπέροχη Ύδρα (δείτε εδώ το βίντεό τους πάνω από το σκάφος).

Η Ιωάννα Τούνη με το μαγιό της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στην Ύδρα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αποφάσισε να κάνει μία πλάκα στην αγαπημένη του και έτσι την απαθανάτισε την ώρα που βγάζει story για το Instagram της. Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε στις διακοπές της με ένα υπέροχο κίτρινο μπικίνι και ένα ζεβρέ παντελόνι που αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ιωάννα Τούνη εγκυμοσύνη

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @j.touni

Η επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram

Τον κήπο του σπιτιού τους φτιάχνουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει έναν πανέμορφο χώρο με τζακούζι αλλά και καθιστικό με μαξιλάρες για να κάθονται και να χαλαρώνουν. Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, η αγαπημένη Instagrammer έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μαστορέματα που γινόντουσαν.

Έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος, δημοσίευσε στα story της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται και ο βούδας με τον οποίο θα διακοσμήσει το χώρο. Η ίδια έχει βούδες και σχετικά διακοσμητικά και στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη αφού φαίνεται πως της αρέσουν πολύ.

Μια followers της ωστόσο που τον παρατήρησε, δεν δίστασε να την κράξει άσχημα μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την ίδια γράφοντας χαρακτηριστικά "Ρε ζώον τον σατανά μέσα στο σπίτι σου σκέψου το παιδί σου βάλε εικόνες όχι Ιούδες να χαθείτε αντίχριστοι".

Ιωάννα Τούνη Instagram κράξιμο

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, ήθελε να βάλει τόσο την γυναίκα που της έστειλε το μήνυμα, όσο και άλλους που κράζουν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, στη θέση τους.

"Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε, δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο δεν είναι κακό", απάντησε και έκλεισε στόματα.