Με σκάφος στην Ύδρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Χαλαρώνουν λίγο πριν γίνουν γονείς

Άφησαν τις ετοιμασίες του σπιτιού και έφυγαν για διακοπές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με σκάφος στην Ύδρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Χαλαρώνουν λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν το πιο ιδιαίτερο καλοκαίρι της ζωής τους μιας και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει πολλές διακοπές φέτος λόγω της εγκυμοσύνης της influencer, ωστόσο αποφάσισαν να πάνε για λίγες μέρες στην πανέμορφη Ύδρα.

Την περίοδο αυτή, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα και φτιάχνει το σπίτι της μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την κριτική που δέχθηκε για τη διακόσμηση και την απάντησή της).

Κάπως έτσι, το ζευγάρι έβαλε ένα προσωρινό φρένο στις ετοιμασίες του σπιτιού και επισκέφθηκε την Ύδρα, ένα νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ύδρα

Μάλιστα, η γνωστή influencer θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους και από την βόλτα που έκαναν μαζί με το σκάφος γύρω από το νησί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram - @j.touni

Τα ''οργισμένα'' stories της Τούνη όσο ο Αλεξάνδρου κανονίζει τα επαγγελματικά του

Μαζί και στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού η ζωή δεν είναι μόνο βόλτες και καλοπέραση. Έτσι η γνωστή influencer αποφάσισε να τον ακολουθήσει όταν της είπε ότι έχει ένα meeting στα γραφεία της Barking Well Media, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού όπως είπε την έχει στήσει πάνω από δύο ώρες με αποτέλεσμα να βαριέται.

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στα γραφεία με τα ρούχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού όπως είπε και νωρίτερα το έχει πάρει απόφαση ότι τα δικά της δεν της κάνουν. Πάντως ακόμα και με την αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω της εγκυμοσύνης παραμένει κούκλα, ωστόσο σίγουρα θα έχει να του υπενθυμίζει για πολύ καιρό αυτή την αναμονή.

Σε αυτά τα stories η γνωστή influencer ακούγεται να λέει ότι ο Αλεξάνδρου έλαβε ένα τηλεφώνημα να πάει στα γραφεία της Barking Well Media, και εκείνη πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει θεωρώντας ότι θα ξεμπερδέψουν σύντομα. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να συζητάει πολύ ώρα για τα επαγγελματικά του, αφού όπως παραπονιέται εκείνη περιμένει πάνω από δυο ώρες να τελειώσουν με αποτέλεσμα να βαριέται.