Το πήρε απόφαση η Τούνη! Δε χωράει άλλο στα ρούχα της και ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω Αλεξάνδρου

Μια άλλη Ιωάννα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το πήρε απόφαση η Τούνη! Δε χωράει άλλο στα ρούχα της και ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω Αλεξάνδρου

Στην Αθήνα βρίσκεται η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στο σπίτι του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου διανύοντας μαζί του, αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο της εγκυμοσύνης στο πρώτο τους παιδί, που περιμένουν να έρθει στον κόσμο.

Η κοιλίτσα της μεγαλώνει πολύ γρήγορα και αυτό είναι κάτι, που φέρνει την influncer ακόμα σε αμηχανία, όταν κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Και αφού λοιπόν, βιώνει μια νέα καθημερινότητα, έχει αρχίσει να φοράει τα ρούχα του αγοριού της.

Δεν άλλαξε ξαφνικά στυλ, απλά μεταμορφώνεται το σώμα της και από ένα story, που έκανε ο Αλεξάνδρου στο instagram την Τετάρτη 24/8 είδαμε να απαθανατίζει τη μητέρα του παιδιού του, για άλλη μια φορά, με τα ρούχα του και συγκεκριμένα με τις πορτοκαλί του φόρμες.

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη φόρεσε τα ρούχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η πραγματική διαφορά ηλικίας της influncer και του μοντέλου

Η ευτυχία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού δεν κρύβεται. Λίγες μέρες πριν έμαθαν πως περιμένουν αγοράκι (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό πάρτι που έκαναν) και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 1 χρόνο, ενώ στην αρχή της σχέσης τους είχαν επιλέξει να μην αποκαλύψουν ότι ήταν μαζί. Μετά ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και μέσα στη χρονιά δεν έκρυψαν τον έρωτα που είχε ο ένας για τον άλλον.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ορισμένες φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο τις διέψευσαν αμέσως.

Η αγαπημένη influencer είχε πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά της και έκλεισα τα 29 της χρόνια σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή που διοργάνωσαν οι φίλοι της στην παραλία (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλεισε πριν από μερικούς μήνες τα 35 του χρόνια.