"Λάμπει" από ευτυχία η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Το τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού

Χαμόγελα και φιλάκια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν με το αμάξι τους στην Αθήνα και η αλήθεια είναι πως αντιμετώπισαν ένα "χάος" στο σπίτι του μοντέλου, γεγονός που δυσαρέστησε την εγκυμονούσα. Παρόλα αυτά, πλέον απολαμβάνουν την ηρεμία τους και χαλαρώνουν στο σαλονάκι τους.

Μάλιστα, την Τρίτη 23/8 η διάσημη Influencer δημοσίευσε δύο στόρι στα οποία αστειεύεται για το γεγονός πως εκείνη κρυώνει και φοράει φούτερ, ενώ ο σύντροφός της δεν φοράει καν μπλούζα γιατί ζεσταίνεται. Στη συνέχεια ο ίδιος την πήρε μία τρυφερή αγκαλιά και εκεί σταμάτησε πλέον να τραβάει και η καλή του.

Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Εκείνη είναι 29 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της εγκυμονούσας και του μοντέλου

Η ευτυχία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού δεν κρύβεται. Λίγες μέρες πριν έμαθαν πως περιμένουν αγοράκι (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό πάρτι που έκαναν) και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 1 χρόνο, ενώ στην αρχή της σχέσης τους είχαν επιλέξει να μην αποκαλύψουν ότι ήταν μαζί. Μετά ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και μέσα στη χρονιά δεν έκρυψαν τον έρωτα που είχε ο ένας για τον άλλον.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ορισμένες φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο τις διέψευσαν αμέσως.

Η αγαπημένη influencer είχε πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά της και έκλεισα τα 29 της χρόνια σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή που διοργάνωσαν οι φίλοι της στην παραλία (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλεισε πριν από μερικούς μήνες τα 35 του χρόνια.