Όλο παράπονα είναι η Ιωάννα Τούνη προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Το σπίτι είναι μπ@@@@»

Την έβαλε να κάνει δουλειές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο παράπονα είναι η Ιωάννα Τούνη προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Το σπίτι είναι μπ@@@@»

Μετά το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη προς το κοινό της αναφορικά το τι επιτρέπεται να τρώει στην εγκυμοσύνη της, ακολούθησε άλλο ένα μικρό ξέσπασμα αυτή τη φορά εναντίον του καλού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος την πήρε να ταξιδέψουν για την Αθήνα με το αμάξι του.

Η διάσημη Influencer, πιο συγκεκριμένα, απείχε για πολλές ώρες από το Instagram και εξήγησε πως για όλα φταίει ο σύντροφός της, διότι μόλις πάτησαν το πόδι τους στο σπίτι τους την έβαλε να κάνουν δουλειές και να μαζέψουν το "χάος" που είχε αφήσει εκείνος πίσω.

Όλο παράπονα είναι η Ιωάννα Τούνη προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ήρθαμε οδικώς με τον κύριο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και με το που σκάμε στο σπίτι μου λέει, “αγάπη, το σπίτι είναι μπ@@@@@λο. Και με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε, σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα…», είπε αρχικά στο βίντεό της η ίδια.

«Εγώ τα έκανα» ακούγεται να φωνάζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την εκείνη να απαντά, «Τι εσύ τα έκανες μωρέ; Γι’ αυτό με έφερε στην Αθήνα να μου το θυμηθείτε».

«Με καταράστηκε...»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άφησε για λίγες μέρες την Ιωάννα Τούνη και το παιδί τους και βρέθηκε στη Σαμοθράκη με την παρέα του για να "ξεδώσει" και να χαλαρώσει. Ένα μικρό ατύχημα του χάλασε για λίγο τα σχέδια και χωρίς να το καταλάβει καν ήρθε η μέρα της επιστροφής. Έτσι, το Σάββατο 20/8 βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της καλής του.

Δημοσίευσε, μάλιστα, και μερικά stories στα οποία έλεγε αστειευόμενος πως η σύντροφός του τον καταράστηκε και γι' αυτό τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά ούτε και στην προσπάθειά του να γυρίσει.

"Τελείωσε το free pass που είχα για δυο μέρες που με καταράστηκε και πέρασα τρομερά. Δεν έχει να λέει αυτό γιατί εκείνη φταίει γιατί δεν φταίει η Σαμοθράκη. Έκανα Αλεξανδρούπολη Κατερίνη δυο ώρες και 34 λεπτά!", είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη