"Μην ανησυχείτε για την υγεία μου! Ξέρω ότι είμαι έγκυος" - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από μηνύματα που δέχτηκε

Τους αποστόμωσε όλους με ένα βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Ιωάννα Τούνη χθες Σάββατο 20/8 απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της φίλες, αλλά και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου όπου ταξίδεψε από Σαμοθράκη - Θεσσαλονίκη. Το μοντέλο είχε κερδίσει το free pass, αλλά και η Ιωάννα όπως του είπε του το έβγαλε ξινό.

Μετά λοιπόν το μπάνιο τους, όλη η παρέα πήγε σε πολύ γνωστό μαγαζί να φάει σούσι, με την instagrammer να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram βίντεο με τα όσα έφαγαν. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι της είδε πως έγινε πανικός στα μηνύματα.

Πολύς κόσμος της είπε γιατί τρώει σούσι ενώ είναι έγκυος και το ωμό ψάρι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Η ίδια όμως τους αποστόμωσε όλους!

Η απάντηση της Τούνη για την υγεία της και τα σχόλια που δέχτηκε

«Μόλις έφτασα σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, “γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη”. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά. Υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανιστό, είτε στο φούρνο… Σούσι μαγειρεμένο. Μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ» ανέφερε στα stories της.

Τα σχόλια που δέχτηκε πριν λίγες ημέρες για ένα βίντεο στο Tik Tok

Το τελευταίο διάστημα η instagrammer μένει σπίτι της, αφού ο γυναικολόγος της συνέστησε ξεκούραση. Μιας λοιπόν και δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει στο σπίτι, ξεκίνησε τα βίντεο στο Tik Tok. Ένα ωστόσο που τράβηξε και δημοσίευσε στο προφίλ της, έφερε μεγάλο σάλο.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα με μπόλικη δόση χιούμορ, περιγράφει ένα υποθετικό σενάριο, στο οποίο βρίσκεται σε μια παρέα, κατά λάθος, η οποία συζητά για πολιτική, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει «δεν είναι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι πρωθυπουργός».

Πολλοί όμως από τους χρήστες δεν το πήραν στην πλάκα ή δεν το θεώρησαν πλάκα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να κράζουν.... Αρκετοί λοιπόν έγραψαν ότι «δεν τους κάνει εντύπωση» ή ρωτώντας τη «με τι κριτήρια ψηφίζει».

@j.touni

Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry

♬ original sound - ESOSA||CONTENT CREATOR