"Το μωρό μας έχει..." - Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας συχνά πυκνά μοιράζεται πράγματα για την εγκυμοσύνη της, όπως τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν και το ίδιο έκανε και σήμερα 5/9. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πως σύμφωνα με την εβδομάδα κύησησης που διανύει, το μωράκι της έχει μέγεθος μία μελιτζάνας.

Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της για το μωράκι της

«Το μωρό μας έχει τώρα το μέγεθος μελιτζάνας» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας δύο μελιτζάνες.

 Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Πηγή instagram / Ιωάννα Τούνη

Επιτέλους το αποκάλυψε: Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήδη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο με την καλή του, Ιωάννα Τούνη, να του κάνει την πιο ευχάριστη έκπληξη. Η κάμερα του Happy Day, τον εντόπισε την ώρα που επέστρεφε από το στούντιο και την Δευτέρα 5/9 προβλήθηκαν αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει με την πρώην συνεργάτιδά του στο κανάλι του ALPHA, ενώ μίλησε "ανοιχτά" και για την σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της, εξηγώντας πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα και ο γάμος τους, γεγονός που είχαμε εντοπίσει πως θα συνέβαινε πρώτοι.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή.

Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».