Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Κατερίνα Στικούδη - Το έκανε γνωστό με μια ανακοίνωση της

Ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της

NDP

Η Κατερίνα Στικούδη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αυτή την περίοδο, αφού πέρα από την επιτυχία της στο τραγούδι, ανακοίνωσε ότι θα είναι για άλλη μια χρονιά στα backstage του Just the Two of Us. Με μια ανάρτησή της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το κεφάλαιο που αρχίζει ξανά στη ζωή της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον αγαπημένο της συνεργάτη Νίκο Κοκλώνη που την εμπιστεύτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια βρισκόταν από πέρσι στο show σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και επέστρεψε μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τη γέννηση του γιου της, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από μερίδα κόσμου. Η ίδια πάντως παραμένει αυθεντική και αταλάντευτη σε αυτά που πιστεύει και κάνει και απάντησε κατάλληλα σε όλους τους επικριτές.

Expand player

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για την ανανέωση στο J2US

«Σαν χθες θυμάμαι την περσινή συνεργασία μας, που έμεινε αξέχαστη σε μένα και τον Βυρωνάκο μου! Μας φρόντισες και μας πρόσεξες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ανυπομονώ να αρχίσουμε! Σ’ ευχαριστώ για όλα @nkoklonis @barkingwell_media», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Το απαράδεκτο σχόλιο που της έκανε συνεργάτης της

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» όπου μίλησε για όλους και όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της και να αναφερθεί για το αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη στιγμή στην καριέρα της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το άγνωστο περιστατικό από την παιδική της ηλικία

Είχες στην καριέρα σου σκληρές στιγμές ή κάτι πολύ απαιτητικό και δύσκολο να διαχειριστείς;

Κατά καιρούς έρχονται τέτοιες στιγμές αλλά είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Την ώρα που γίνεται κάτι που θα μπορούσε να με εξοργίσει μένω εγκρατής αλλά την επόμενη μέρα σκέφτομαι τι μπορεί να έχει γίνει και νευριάζω περισσότερο. Όμως ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει σύντομη διάρκεια. Για παράδειγμα, έρχεται ένας συνεργάτης μου, που γνώρισα πρόσφατα, και μου λέει «δεν στο ‘χα».

Τι σημαίνει αυτό; Πώς να νιώσω για το γεγονός πως δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδώ και παίζω πιάνο; Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο σχόλιο ή έχει αρνητική χροιά. Σιώπησα. Το κάνω πολλές φορές. Είναι περίεργο το συναίσθημα, Ουδέν σχόλιο και προχωράω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη 9 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

''Έλα τώρα, γιατί το συνεχίζετέ;'' - Εξερράγη η Κατερίνα Στικούδη με την ερώτηση δημοσιογράφου