''Στο τέλος αυτή που αποφασίζει είμαι εγώ'': Η απάντηση της Στικούδη στα σεξιστικά σχόλια μετά τη γέννα

Αποστομωτική η τραγουδίστρια στη νέα της συνέντευξη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Στο τέλος αυτή που αποφασίζει είμαι εγώ'': Η απάντηση της Στικούδη στα σεξιστικά σχόλια μετά τη γέννα

Μαθήματα δυναμικότητας και αυτοπεποίθησης ''δίδαξε'' η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τη νέα συνέντευξη που έδωσε στο «Popaganda», όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το πως αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια του κόσμου, σχετικά με την εμφάνισή της αλλά και την μητρότητα. Η τραγουδίστρια δε ''μάσησε'' τα λόγια της και επιχείρησε να δώσει το δικό της μήνυμα για να βοηθήσει και τις νέες μαμάδες να ξεπεράσουν τα κοινωνικά στερεότυπα.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια πρόσφατα έγινε μητέρα με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico, με τον οποίο κλείνουν πολλά χρόνια ως ζευγάρι. Μάλιστα η επάνοδός της στο J2US δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του μικρού Βίκτωρα και μάλιστα με εντυπωσιακό outfit σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, καθώς θεώρησαν πως τώρα που έγινε μαμά θα πρέπει να σταματήσεις τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη για τα κακόβουλα σχόλια μετά τον τοκετό

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη μακροσκελή συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Popaganda:

-Είσαι από τις μαμάδες που μιλούν συνέχεια για το παιδί τους ή ήσουν πάντα πιο χαλαρή με το γεγονός της μητρότητας; Ένιωσες καθόλου άγχος από τον περίγυρό σου, ειδικά από όταν παντρεύτηκες, του τύπου «Άντε να κάνεις ένα παιδί», «Άντε να γίνεις μαμά» ή ήσουν πάντα χαλαρή και είπες ότι «όταν έρθει, θα έρθει»;

«Εγώ με τον εαυτό μου τα είχα βρει από πολύ μικρή ηλικία και καθετί που έκανα το έκανα πάρα πολύ συνειδητά. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι επειδή κάποιος μου είπε «κάνε το». Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα με τη μητρότητα, το να τη ζήσει μια γυναίκα και να μπει σε αυτή τη διαδικασία, για κάποιο λόγο οι άλλοι νιώθουν την ανάγκη να σε σπρώξουν προς τα εκεί από πάρα πολύ μικρή ηλικία».

-Νιώθεις καλύτερα και πιο άνετα που η κοινωνία έχει αλλάξει και ότι πλέον, όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, οι άνθρωποι που τις δέχονται μπορούν να απαντήσουν και να τους πουν ότι δεν είναι η θέση τους να ρωτήσουν κάτι τέτοιο;

«Το θέμα είναι να φτάσουμε στο σημείο να μην γίνονται αυτές οι ερωτήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για αυτό. Δηλαδή, το ότι όταν κάποιος βλέπει έξω μια μητέρα μόνη της που πηγαίνει στη δουλειά, η πρώτη ερώτηση είναι «που είναι το παιδί;», είναι πολύ άδικο για τη μητέρα, γιατί το παιδί έχει και μπαμπά ή νταντά ή παππούδες και γιαγιάδες ή άλλη οικογένεια ή κάποιον που το αγαπάει πολύ, εκτός αν είναι ένα θαύμα παιδί όπως το δικό μου, το οποίο πίνει γάλα από μόνο του (γελάει)».

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τη μητρότητα

-Πριν μερικούς μήνες, αφού γέννησες, επέστρεψες στη δουλειά σου, όπως πάρα πολλές γυναίκες αναγκάζονται και επιστρέφουν στη δουλειά τους μετά τη γέννα τους και δέχτηκες κάποια σεξιστικά σχόλια στα social media. Εκτός όμως από τα σεξιστικά σχόλια, δέχτηκες και μεγάλη στήριξη. Θέλω αρχικά να μου πεις αν περίμενες το 2022 να δεχτείς μια τέτοια επίθεση επειδή απλά γύρισες στη δουλειά σου, ή σε σόκαρε σαν γεγονός;

Εγώ ζούσα τότε μια κατάσταση πολύ μεγάλης χαράς, ευτυχίας και αλλαγής στη ζωή μου και δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στο τι έγραφαν τα social media. Δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου για να σου είμαι ειλικρινής, αλλά μόλις πέρασε λίγος καιρός και το σκέφτηκα, είπα στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ότι αν έκανα μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά, που μπορεί να μην είχε να κάνει με τον χώρο της δημοσιότητας, της τηλεόρασης ή το οτιδήποτε, θα ήταν τα σχόλια τελείως διαφορετικά,

«Αχ η μανούλα που αναγκάζεται να πάει στη δουλειά». Εγώ για κάποιο λόγο, δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν κάποιοι, δεν θα έπρεπε να πάω στη δουλειά μου. Κακώς, στο 2022, αλλά να σου πω κάτι; Δυστυχώς για κάποια πράγματα, ενώ περνά ο χρόνος, τα μυαλά μένουν πίσω. Δεν εκσυγχρονίζονται.

Θανατηφόρο το κορμί της - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Γκρέμισε" κανονικότατα το πλατό των MAD VMA 2022 η Κατερίνα Στικούδη, η οποία εμφανίστηκε λίγο μετά την συγκινητική στιγμή με το βραβείο στο Mad Clip. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον KG, τον Greg και τους Vegas ερμηνεύοντας το Yalla & Tous Ponaei.

Το σώμα της ήταν καθηλωτικό και κανείς δεν μπορούμε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, μιας και όλοι απορούμε πως γίνεται να έχει περάσει από μία εγκυμοσύνη και μάλιστα πριν από 9 μήνες!

Καθ' όλη την διάρκεια φορούσε ένα χρυσό αποκαλυπτικό μαγιό και λίγο αργότερα το συνδύασε με ένα εξίσου χρυσό διαφανές φόρεμα και δικαιωματικά μπορούμε να πούμε πως ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις εκείνης της βραδιάς.