«Επειδή ακούγονται διάφορα...» - Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Διονύσης Σχοινάς

Η επίσημη ανακοίνωσή του

NDPPHOTO

Ο Διονύσης Σχοινάς με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός, έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια αναφορικά με την ματαίωση και της δεύτερης πρεμιέρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς όπως έγινε γνωστό υπήρξε ορτιστική αναβολή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, ο ίδιος εξήγησε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει τελείως.

Expand player

Η ανακοίνωση του Διονύση Σχοινά

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Χαρές στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Μεγάλες χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι τους η Καίτη Γαρμπή και ο αγαπημένος της σύζυγος Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να του ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκονται διαρκώς ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε βήμα που κάνουν.

Σήμερα, η Καίτη Γαρμπή, η οποία αρκετά συχνά δημοσιεύει στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Διονύση Σχοινά, ο οποίος έχει γενέθλια.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε: "Να σε χαιρόμαστε όμορφο μας αγόρι". Δείτε εδώ την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην Καίτη Γαρμπή

Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Σχοινά - Στο πλευρό του η Καίτη Γαρμπή