Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην Καίτη Γαρμπή

"Τρελάθηκε" η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή είχε τις προηγούμενες μέρες τα γενέθλιά της και για το λόγο αυτό, ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε να της κάνει το πιο ξεχωριστό δώρο, το οποίο βέβαια συγκίνησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια η οποία έσπευσε να το ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή τις τελευταίες μέρες στα social media και έχει καταφέρει να "κερδίσει" την καρδιά του Twitter μέσα από τα επικά σχόλια που κάνει και την επικοινωνία που έχει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Καίτη Γαρμπή, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε, το απόλυτο trend του κορωνοϊού. Μάσκες με την Καίτη Γαρμπή. Δείτε τες εδώ!

Έτσι, δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει στο Instagram, το δώρο που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να της πει τα "χρόνια πολλά" .

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή

««Μια βδομάδα μετά και συνεχίζονται τα γενέθλια δώρα!!! Συλλεκτικοί δίσκοι βινυλίου από λατρεμένο ελληνικό κινηματογράφο! Και πικάαααπ!!! Είμαι καταγοητευμένη από τον ήχο! Σ ευχαριστώ @dionisis_sxoinas .Χαίρομαι που με ξέρεις τόσο καλά», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η εξομολόγηση του Διονύση Σχοινά για την ληστεία στο σπίτι του

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά και για αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν» τόνισε με ειλικρίνεια ο Διονύσης Σχοινάς προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν»!

Επίσης, ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε στο «After Dark» πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ».

Να σημειώσουμε πως, τα νέα για τον Διονύση Σχοινά φαίνεται να είναι πολύ ευχάριστα, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να σημειώνει μία πολύ μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του, και την αγαπημένη του σύζυγο, Καίτη Γαρμπή, να βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό του. Δείτε εδώ τι συνέβη.