Απίστευτο! Η Καίτη Γαρμπή έγινε... μάσκα για τον κορωνοϊό

Δείτε την

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτο! Η Καίτη Γαρμπή έγινε... μάσκα για τον κορωνοϊό

Απίστευτο και όμως αληθινό ότι η Καίτη Γαρμπή έγινε μάσκα για τον κορωνοϊό και μάλιστα για καλό σκοπό. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και μας έδειξε και τα χαριτωμένα αξεσουάρ.

Ένα αξεσουάρ που χρειαζόμαστε όλοι μας πλέον είναι οι μάσκες προστασίες για τον κορωνοϊό αφού το Υπουργείο Υγείας τις έχει καταστήσει υποχρεωτικές.

Δείτε την Καίτη Γαρμπή που έγινε μάσκα

Για τον λόγο αυτό πολλοί σχεδιαστές έχουν βάλει τη φαντασία τους και έχουν δημιουργήσει αρκετά και πρωτότυπα σχέδια τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά.

Μάσκα όμως έγινε για καλό σκοπό και μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες φοράει μάσκα προστασίας. Η συγκεκριμένη μάσκα έχει πάνω την ίδια και γράφει «Κιβωτός» όπως ονομάζεται και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της, πριν λίγες ημέρες είχαν ευχάριστα νέα στην οικογένεια της με τον Διονύση Σχοινά.

Στην ίδια ανάρτηση, έκανε γνωστό πως ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκαν οι συγκεκριμένες μάσκες είναι για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να φτιαχτεί μια κιβωτός για τα αδέσποτα ζώα.

«Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή!
Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group
Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα!» έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της.